Потап попрощався, але йти з шоубізу не поспішає: записав дует зі співачкою на К., але це не Настя Каменських

Потапа останнім часом багато хейтять, а деякі його просто не розуміють. Репер то перепрошує публіку, то прощається і каже, що йде. То знову повертається і співає.

У 2017 році Потап із Настею Каменських надзвичайно шокували публіку заявою, що ставлять дует на паузу після плідної 11-річної співпраці й не будуть більше виступати разом.

Дівчина розпочала сольну кар’єру під псевдонімом NK. А Олексій Потапенко подався до чоловічого гурту “Мозгі”. За 2 роки колишні учасники дуету приголомшили широкий загал новиною про весілля. Після того ходили різні чутки про сімейне життя пари. Багато хто переконаний, що вони вже давно не разом.

Та тепер з’ясувалося, що репер знайшов заміну Насті Каменських насправді. Поки що тільки в плані дуету. Всі ці роки ми не бачили артиста поряд з іншою виконавицею. Потап сповістив прихильникам, що записав композицію разом зі своєю підопічною.

Вирішив зберегти інтригу, попросив фанів угадати, з ким співатиме разом – з Каменських, Swoiia (колишньою Ассоль) чи Katarina. Допоки всі ламали голови, з ким Олексій розділить спільний мікрофон, портал Музвар з’ясував, що це саме Katarina. Дівчина спалилася, виклавши на своїй сторінці в ТікТоці фрагмент треку.

Потап записав дует не з Настею Каменських

На думку журналістів музичного порталу, діяльність Потапа останнім часом інакше, як “Титаніком” не назвеш. Дивно, що хтось із молодих виконавиць здатні сприймати його як продюсера. Мовляв, давно минули часи, коли репер перебирав артистами й писав треки далеко не всім. Але нині подібна колаборація виглядає дуже дивною.

Відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов теж не оминув обговорення цієї теми, висловившись доволі радикально:

“Потап знайшов свою Алсу. Буде доїти нову підопічну до останнього, поки готова платити за фейл своєї кар’єри. Гірше вже не буде”.

Останнім часом у житті Потапа чимало зашкварів. Тож одним більше, одним менше – яка різниця?

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.