Дружина Романа Сасанчина зняла з усіх рожеві окуляри та розповіла про вагітність: “Втома, нудота, закрепи”

Відома українська блогерка та дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про вагітність і своє самопочуття під час цікавого стану. Зірка пригадала, яким був цей період

Роман Сасанчин, відомий український співак, здобув популярність, ще коли був дитиною. Знаменитість посів перше місце у програмі “Голос. Діти”, а потім взяв участь у змаганні для дорослих і став переможцем “Голосу країни”. Тепер артист продовжує займатись професійною діяльністю та активно будує кар’єру. Крім того, у зірки є дружина Іванна, яка розповідає шанувальникам про їхнє сімейне життя.

Дружина Сасанчина про вагітність

Іванна Сасанчина веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де постійно ділиться свіжими фотографіями, цікавими розповідями та спогадами з минулого. Так, наприклад, нещодавно блогерка розповіла, як минула її вагітність насправді. Знаменитість зняла з шанувальників рожеві окуляри та зазначила, що виношувати під серцем людину – не так просто, як може здаватись.

Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про свою вагітність
Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про свою вагітність

На особистій сторінці дружина відомого українського артиста, відповідаючи на запитання шанувальників, пригадала про один із найважливіших періодів у своєму житті. Іванна Сасанчина зізналась, що найпершими симптомами цікавого стану для неї виявились нудота, постійна втома та біль внизу живота. Крім того, поділилась блогерка, вона також страждала від закрепів з найпершого та до останнього дня своєї вагітності.

Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про свою вагітність
Дружина Романа Сасанчина Іванна розповіла всю правду про свою вагітність

Нагадаємо, що відомий український артист вперше став батьком майже два роки тому. Дружина на той момент 19-річного співака народила йому доньку напередодні Нового року – 30 грудня 2021 року у родині з’явилась на світ дівчинка. Зіркове подружжя прийняло рішення назвати дівчинку Елізабет.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.