Не вміють кохати довго: Задворний, Остапчук й інші зіркові чоловіки, чиї стосунки закінчились занадто швидко

Ці відомі українські чоловіки рідко відрізнялись вмінням будувати довгі стосунки. Розповідаємо про найкоротші романи зірок, які стали тенденцією.

Поки одні одружуються раз і на все життя, ці відомі українські чоловіки змінюють жінок, як рукавички. Розповідаємо про знаменитостей, які не відрізняються вмінням будувати тривалі стосунки.

Володимир Остапчук

Остапчук за своє життя мав лише один тривалий шлюб, який закінчився гучним розлученням
Остапчук за своє життя мав лише один тривалий шлюб, який закінчився гучним розлученням

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук 13 років перебував у шлюбі з перекладачкою Оленою Войченко. Цей союз, який закінчився гучним і скандальним розлученням, став для артиста найтривалішим. Наступна дружина Христина Горняк прожила з коханим в офіційному шлюбі два роки, теж не стала його єдиною до кінця життя. Зараз шоумен будує стосунки з Катериною Полтавською. Нещодавно закохані відзначили першу річницю стосунків.

Андрій Задворний

Що відомо про короткі романи Андрія Задворного з Огнєвіч та Юлією Поляк
Що відомо про короткі романи Андрія Задворного з Огнєвіч та Юлією Поляк

На відміну від свого зіркового колеги Володимира Остапчука шоумен Андрій Задворний, який став популярним на проєкті “Холостячка-2”, ніколи не “крутив” довгих романів. Так, чоловік став переможцем романтичного реаліті зі Златою Огнєвіч у головній ролі. Через півтора місяця реальних стосунків чоловік проявив ініціативу та розлучився з артисткою. Минулої зими стало відомо про роман зірки з Юлією Поляк – вдвічі молодшою студенткою. Втім, вже навесні зіркова пара видалила фото одне з одним і припинила з’являтись на сторінках у соцмережах одне одного.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко ніколи не світився у тривалих і серйозних стосунках
Євген Клопотенко ніколи не світився у тривалих і серйозних стосунках

А ось відомий український кулінар Євген Клопотенко і взагалі полюбляє вільні стосунки, а тому воліє не пов’язувати себе серйозними шлюбними зобов’язаннями. Останнє весілля ресторатора виявилось фейковим – тоді він записував кліп із Вікторією Родько, співачкою. Нещодавно Клопотенко зізнався, що насправді у нього немає стосунків, адже йому “не вдається це організувати”.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".