Будуть суворими свекрухами: Тіна Кароль, Катя Осадча та інші зіркові мами, які показали непростий характер

Життя зірок завжди викликає підвищений інтерес, особливо коли йдеться про майбутнє їхніх дітей. Відомі жінки, які звикли до шани, можуть виявитися суворими свекрухами.

Тіна Кароль

Тіна Кароль, визнана королева української сцени, завжди славилася своїм виразним характером і власницькими почуттями. Зокрема, вона має єдиного сина, Веніаміна, якого виростила сама, обожнює та ні з ким не збирається ділити. Її ставлення до сина нерідко викликає осудження, адже відома співачка публічно демонструє своє власницьке ставлення до Веніаміна. В одному з інтерв’ю Тіна відкрито заявила, що, по-перше, не готова до ролі свекрухи, а, по-друге, вона впевнена, що майбутній обраниці сина прийдеться не солодко, бо Тіна не хоче ділити сина з чужою для неї людиною.

Катя Осадча

Ще однією зірковою особистістю, яка може обіцяти стати суворою свекрухою, є Катя Осадча. Відома телеведуча завжди прискіплива та вимоглива до себе та інших. Її високі стандарти та вимогливість можуть легко створити з неї сувору свекруху, яка хоче тільки найкращого для свого сина. Тим більше, що Катерина завжди підкреслює, що її старший 21 річний син Ілля —  це “син, про якого можна мріяти, розсудливий і розумний, уважний і надійний, найкращий.” Як і Тіна Кароль, Осадча публічно ділиться своїм життям у соціальних мережах, викладає фотографії свого щасливого сімейного життя, але одночасно наголошує на важливості дотримання норм та цінностей.

Т
Потенційні зіркові свекрухи Тіна Кароль та Катя Осадча з синами

Серед зіркових мам, кому невдовзі доведеться стати свекрухами, також Ірина Білик, яка має дорослого 23 річного сина Гліба та Наталія Сумська, у якої син В’ячеслав Хостікоєв грає вже зараз на одній сцені з батьками.

Цікаво, чи зможуть зіркові мами зберегти свій власний стиль виховання у новому поколінні, яке буде представлене їхніми синами та невістками? Або ж вони виберуть інший підхід, більш підтримувальний? Час покаже, адже у світі шоу-бізнесу кожен етап особистого життя знаходить своє місце в об’єктиві публіки та прихильників.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!