Надихнулись Пугачовою: Матвєєва, Сасанчина та інші зірки, які вийшли заміж за молодших чоловіків

Хоча зазвичай у парі старший чоловік, ці відомі зірки вирішили зламати стереотипи. Розповідаємо про закоханих, які мають чималу різницю у віці в бік жінки.

У сучасному суспільстві частіше можна зустріти пари, в яких чоловік старший за свою дружину. Втім, в шоубізнесі можна відшукати чимало закоханих, різниця у віці в яких “хилиться” в бік жінки. Розповідаємо про таких зірок.

Надія Матвєєва

Відома українська ведуча Надія Матвєєва будує стосунки з молодшим за себе чоловіком
Відома українська ведуча Надія Матвєєва будує стосунки з молодшим за себе чоловіком

Так, лише цього року відома українська ведуча Надія Матвєєва зізналась, що перебуває у стосунках. Проте, її шанувальників це зовсім не здивувало, чого не можна сказати про інший факт. Коли 54-річна журналістка зізналась, що її обранець молодший за неї на 20 років, вона і дійсно всіх здивувала. Разом із тим, Надія Матвєєва зізналась, що вони щасливі разом.

Іванна та Роман Сасанчин

У відомого українського артиста Романа Сасанчина та його дружини Івани не така велика різниця у віці, проте вона є. Обраниця переможця “Голосу країни” старша за нього на декілька років. Втім, стосункам це зовсім не заважає. Знаменитості перебувають у шлюбі та виховують разом доньку.

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін

Актори Хвостова та Шахторін відгуляли весілля та захоплюють своїм міцним коханням
Актори Хвостова та Шахторін відгуляли весілля та захоплюють своїм міцним коханням

Українська актриса та її зірковий колега зустрілись на знімальному майданчику серіалу “Жіночий доктор. Нове життя”. Знаменитості познайомились у роботі, а пізніше усвідомили, що закохались. Нещодавно вони відгуляли весілля в реальному житті. До слова, Таїсії 29 років, а ось її новоспеченому чоловікові – 25 років.

Співачка Лама

Лама, українська співачка, вже 7 років будує стосунки з чоловіком, на ім’я Роман. Обранець знаменитості молодший за неї на 16 років, але така особливість їхнього союзу не заважає їм будувати здорові та гармонійні стосунки. Разом закохані “виховують” собак, а ось про дітей навіть не думають – ні чоловік, ні жінка ставати батьками не планують.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.