Нікіта Добринін та Даша Квіткова з головою поринули в нові стосунки: “Не можу сказати, та по очах усе видно”

Даша Квіткова з Нікітою Добриніним знали одне одного майже 5 років. Це не вберегло пару від розлучення. Кожен пішов по життю окремо, започаткувавши нові стосунки.

Даша Квіткова з Нікітою Добриніним звело шоу “Холостяк”. Дівчина не лише здолала чималу кількість конкуренток, здобувши перемогу, але й добилася узаконення їхніх із чоловіком стосунків.

У травні 2020 року закохані побралися. За рік стали батьками первістка Лева. А на початку січня сповістили, що вирішили розлучитися. Жінка відразу після цього подалася на відпочинок у теплі краї. Щоправда, не зізналася фанам, сама перебуває на курорті чи з новим бойфрендом.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова показали нових коханих

Першим сповістив, що відпустив колишні стосунки й готовий до нових, 35-річний Нікіта. Спочатку він завітав на премію Музвар у супроводі моделі Чари Хорив. Згодом показав відвідини кафе, щоправда, приховав обличчя супутниці.

Уважні підписники Дорбиніна з’ясували, що того дня Чара була саме в такій шкірянці, як дівчина поряд із “Холостяком”. До того ж на чохлі телефону таємничої незнайомки є наліпка з котиком, дуже схожим на того, який живе у моделі вдома.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова показали нових коханих

Після цього сумнівів, що розлучений чоловік проводить вільний час із Хорив, ні в кого не залишилося. Підписники Інстаграм-акаунту Даші поцікавилися, як вона ставиться до наступниці. Квіткова відзначила, що бажає колишньому благовірному щастя, але сама не має часу думати про нього.

За кілька днів блогерка вирішила наслідувати приклад Нікіти й теж виклала в мережу загадкові світлини. Дівчина сидить у кав’ярні й усміхнено позирає в об’єктив, відзначивши, що такі очі можуть бути лише в закоханої людини. Імені свого нового обранця Даша не назвала. Натомість показала величезний букет від невідомого шанувальника.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.