У ТНМК поповнення: друг Фагота став дідусем і показав перші кадри з новонародженим малюком (ФОТО)

У популярному українському гурті сталось поповнення. Гітарист бенду вперше став дідусем – його донька народила свого первістка та повідомила стать новонародженого малюка.

Один із найвідоміших українських гуртів тепер став більшим – у гітариста з ТНМК народився онук. Про це повідомили на офіційній сторінці бенду в соціальній мережі Інстаграм. Пресслужба популярного рок-гурту показала перші фотографії з пологового будинку. На світлині можна було побачити новоспечених бабусю й дідуся та їхню доньку зі своїм малюком. Розповідаємо все, що відомо про щасливу подію.

Гітарист з ТНМК став дідусем

На офіційній сторінці гурту ТНМК у соцмережі Інстаграм нещодавно з’явився новий допис. У пресслужбі гурту повідомили чудові новини – гітарист бенду Ярослав Верьовкін, який виступає під псевдонімом “Ярік” став дідусем. Знаменитість став першим серед своїх друзів із гурту, у кого з’явились онуки.

Гітарист з ТНМК став дідусем і показав, як виглядає його новонароджений онук і донька після пологів
Гітарист з ТНМК став дідусем і показав, як виглядає його новонароджений онук і донька після пологів

На світлині, яку розмістили в офіційному фотоблозі гурту, можна було побачити щасливе сімейство майже у повному складі – не вистачало лише чоловіка доньки Ярослава Верьовкіна. Знаменитості усміхались, уважно дивлячись у камеру телефона. На зображенні можна було помітити і новонародженого онука – донька гітариста з ТНМК народила хлопчика. Малюк відпочивав біля мами, поки рідня раділа його появі на світ.

Гітарист з ТНМК став дідусем – його донька народила первістка та показалась у пологовому
Гітарист з ТНМК став дідусем – його донька народила первістка та показалась у пологовому

В описі до нової публікації колеги Верьовкіна чуттєво привітали його з появою на світ онука. У коментарях до допису шанувальники та пересічні користувачі мережі приєднались до вітань та залишили ніжні побажання онукові гітариста та його доньці Софії. До слова, новоспечена матуся незабаром святкуватиме і свій день народження – їй виповниться 22 роки.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.