Не за натуральність: Ірина Білик, Наталя Могилевська та інші зірки, які ніколи не показують себе без макіяжу

Зараз в моді натуральність та природна краса. Та далеко не всі жінки готові показувати себе на публіку без зачіски і макіяжу. Тим більше відомі особистості.

З телеекранів публіка завжди бачить знаменитостей “при всій красі”. Вони яскраві, красиві, з елегантними зачісками та макіяжем. А ось у соціальних мережах знаменитості частенько показують себе у домашньому вигляді. Та далеко не всі, є й такі, хто без макіяжу буквально навіть не виносить сміття.

Ірина Білик

Ірина Білик переклала українською свій найпопулярніший хіт
Зірки, які ніколи не показують себе без макіяжу: Ірина Білик

Відома українська співачка Ірина Білик ніколи не приховувала, що мала багато комплексів через свою зовнішність. Саме тому артистка зробила кілька пластичних операцій, змінивши розріз очей, форму носа та збільшивши губи. За словами Білик, свою першу пластику вона зробила у 30. Навіть після ряду пластичних операцій Білик залишилася не впевненою у собі. Співачка завжди з’являється на публіці лише з товстим шаром косметики, а всі фото в соціальних мережах вона активно обробляє фотошопом. Крім пластики, Білик часто робить різні косметологічні процедури, спрямовані на омолодження. Зокрема співачка робить ботокс від зморшок і робила підтяжку обличчя.

Наталія Могилевська

Як змінилася Наталія Могилевська за 28 років кар'єри
Зірки, які ніколи не показують себе без макіяжу: Наталія Могилевська

48-річна Наталія Могилевська теж із тих жінок, хто не з’являється на публіці без макіяжу. Крім того, жінка використовує завжди яскравий грим. За допомогою макіяжу Могилевська звикла приховувати недосконалості шкіри та вікові зміни.

Варто відзначити, що співачка ніколи не робила пластичних операцій.

Ані Лорак

Ані Лорак хотіла виступити в Анталії в одному з міських готелів
Зірки, які ніколи не показують себе без макіяжу: Ані Лорак

45-річна співачка з українським корінням Ані Лорак завжди вирізнялася своєю красою та тендітністю. Та молодість не вічна і роки беруть своє. Після 35-ти Ані Лорак почала активно удосконалювати себе у пластичного хірурга. Співачка збільшила бюст, зробила ринопластику та підтяжку обличчя. Крім того, Лорак збільшила губи.

Побачити Ані Лорак без макіяжу неможливо. Співачка завжди яскраво фарбується, а свої фото вона максимально обробляє у фотошопі.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.