Оля Полякова, яка погладшала на 8 кілограмів, показала свою фігуру з різних ракурсів: “Богиня”

Співачка Оля Полякова, яка нещодавно зізналася, що погладшала на 8 кілограмів, показала свою фігуру з різних боків. Прихильники співачки відмітили, що зараз вона виглядає краще, ніж раніше.

Нещодавно відома українська співачка Оля Полякова зізналася своїм прихильникам, що додала у вазі. Так, завжди струнка і підтягнута красуня набрала 8 кілограмів всього за пару тижнів. Причиною тому стало те, що Полякова вирішила відмовитися від згубних звичок і перестала пити алкоголь і курити електронні цигарки. Співачка зізналася, що бажання взяти цигарку вона просто заїдала. Саме це призвело до стрімкого набору ваги.

Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як відмовилась від шкідливих звичок
Оля Полякова зізналася, що набрала 8 кг після того, як відмовилась від шкідливих звичок

Та співачка не соромиться своїх новин форм і показує їй у соціальних мережах. Зараз Полякова зі своєю старшою донькою Машею відпочиває у Занзібарі. Фото та відео з відпочинку співачка регулярно публікує у своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Полякова показала пляжне відео, де вона позує у капальнику. На відео видно, що співачка трішки округлилась. Та при цьому вона виглядає дуже гармонійною, а її фігура досі підтягнута.

Це відмітили і користувачі Мережі.

Ось, що пишуть в коментарях:

  • “Найкраща, красуня, та моя королева “;
  • “Вау! Ти супер красуня, богиня. Гарно виглядаєш”;
  • “Дівчинка без віку”;
  • “Така красива! Просто неперевершена”;
  • “Ми подивились і пораділи. Що хоч хтось бачить море. Українці радійте за наших і у вас буде все добре.”.

Нагадаємо, з Олею Поляковою та її донькою Машею трапилася халепа на відпочинку в Занзібарі. Так, у 18-річної доньки співачки трапився гострий приступ болі у животі, через що її госпіталізували у місцеву лікарню. Пізніше виявилося, що у дівчини жовчнокам’яна хвороба і біль була спричинена тим, що камінчик вийшов у протоки. Маші кілька днів ставили крапельниці та лікували препаратами. Та це не завадило мамі ідонці відпочити на курорті.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.