“Однозначно Дантес”: Дмитро Монатік зізнався, кого з чоловіків Наді Дорофєєвої вважає кращим

Відомий український артист Дмитро Монатік висловився про двох чоловіків співачки Наді Дорофєєвої – про Володимира Дантеса та про Михайла Кацуріна.

Багато років відома українська співачка Надя Дорофєєва перебувала у шлюбі з шоуменом Володимиром Дантесом. Зіркова пара тісно дружила з родиною Монатіків – Дмитро та його дружина були чи не найкращими друзями артистів. Втім, після зіркового розлучення зірки, які раніше дружили сім’ями, стали дещо менше спілкуватись.

Монатік про Кацуріна та Дантеса

У новому інтерв’ю для “Люкс ФМ” ведучий Женя Фешак заговорив про подругу та колегу відомого артиста Надю Дорофєєву. До слова, раніше чоловік записував із нею спільний трек. З цієї нагоди ведучий попросив зізнатись, яка співачка краще – Надя Дорофєєва чи Roxolana. Монатік назвав таке запитання провокаційним, зізнавшись, що він не хоче на нього відповідати, адже обидві артистки гідні уваги та популярності.

Дмитро Монатік чесно розповів про те, хто з чоловіків Дорофєєвої йому симпатизує більше
Дмитро Монатік чесно розповів про те, хто з чоловіків Дорофєєвої йому симпатизує більше

Ведучий Женя Фешак із гумором зазначив, що він не просив порівняти чоловіків Наді Дорофєєвої, тому його запитання не можна вважати провокаційним. У відповідь на такий жарт знаменитий артист посміявся та зазначив, що тут він би легко віддав свій голос за Володимира Дантеса. Знаменитість не став приховувати причини, чому обирає саме його. За словами Монатіка, з Михайлом Кацуріним він недостатньо близько знайомий.

Дмитро Монатік пояснив, чому краще та тепліше ставиться до Володимира Дантеса
Дмитро Монатік пояснив, чому краще та тепліше ставиться до Володимира Дантеса

Нагадаємо, що на початку весни минулого року у мережі стало відомо про те, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розлучаються. Зіркова пара не стала коментувати причин, коротко зазначивши, що іноді таке трапляється. Закохані попросили поваги до свого приватного життя. Пізніше з’ясувалось, що Надя Дорофєєва почала стосунки з другом Михайлом Кацуріним. Невдовзі й Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.