Один волинян витіснив з лідерів іншого: найкращим співаком 2023 визнано не Монатіка, а YakTak

2023 рік різко змінив розклад у вітчизняному шоубізнесі. Колишні кумири Потап, Монатік, Настя Каменських й інші поступилися зовсім іншим виконавцям. Хто ці нові імена?

Волинянин Monatik довгий час був безсумнівним лідером у пісенній творчості, збираючи мільйони переглядів своїх пісень на Ютубі. 2016 року артиста, за версією M1 Music Awards, було визнано найкращим українським співаком. Тоді ж він став володарем титулу “Прорив року”.

YakTak

Тепер пісні Діми Монатіка не потрапили навіть у десятку найбільш прослуховуваних композицій. Натомість у плейлисті 2023 від Apple Music з’явився інший мешканець із Волині на псевдо YakTak. Ярослав Карпук родом зі Старої Вижівки.

Співати у стилі поп та хіп-хоп почав відносно недавно, хоча заводив пісні услід за бабусею і дідусем ще з дитинства. Нині на рахунку артиста вже понад два десятки кліпів. У рейтингу Apple Music з’явилася композиція “Погляд”, записана укупі з Sobol, яка посіла третє місце.

Shumei

Другу сходинку хіт-параду найпопулярніших композицій Apple Music віддали цьогоріч ще одному новачку – Shumei. Олег Шумей родом з Івано-Франківщини. Допомогла 21-річному співаку злетіти так високо Злата Огнєвіч, з якою вони виконали дуетом пісню “Буревіями”.

Молодик устиг і в скандалі засвітитися. Виконав під час концерту пісню Миколи Мозгового, чим порушив авторські права. Довелося перепрошувати перед донькою композитора Оленою Мозговою, виплатити компенсацію й отримати врешті дозвіл на виконання композиції.

Miley Cyrus

Перше місце цьогоріч також пройшло мимо ветеранів української сцени, діставшись 31-річній американській виконавиці Майлі Сайрус за композицію Flowers. Незрозуміло, яким чином вона затесалася серед українських виконавців, але маємо те, що маємо.

Популярне

Схожі статті

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка?