Даша Астаф’єва чесно розповіла про свої походи до косметолога: “Я не така категорична, як раніше”

Відома українська артистка та модель Даша Астаф'єва чесно зізналась, чи робила пластичні операції. Зірка визнала, що замислюється над подібною процедурою.

Даша Астаф’єва, відома українська артистка та модель, у нещодавньому інтерв’ю для ТСН, яке вийшло на YouTube, розповіла про свої походи до косметолога й ставлення до операцій. Знаменитість зізналась, що сама вона на хірургічному столі ніколи не лежала, щоправда, не один раз про це замислювалась. Крім того, артистка розповіла про те, що робить для збереження своєї краси.

Астаф’єва про пластичну операцію

Зірка вітчизняного шоубізнесу не стала приховувати, що у свої майже 40 років вона користується послугами косметолога. Знаменитість розповіла, що часто робить так звані уколи краси, хоча до складніших з точки зору пластики процедур не вдається. Даша Астаф’єва зазначила, що на даному етапі свого життя вона більше любить робити різні маски, чистки обличчя й інші косметологічні “фішки”, які дійсно допомагають зберегти молодість і свіжість.

Даша Астаф'єва чесно зізналась, чи готова зробити пластичну операцію та яку саме
Даша Астаф’єва чесно зізналась, чи готова зробити пластичну операцію та яку саме

Відома українська зірка Даша Астаф’єва зізналась, що останнім часом вона почала змінювати ставлення до пластичної хірургії. Знаменитість зазначила, що такими процедурами можна та іноді навіть потрібно користуватись, втім важливо знати міру. Артистка зауважила, що й сама думала про пластику – вона розмірковувала, чи хотіла б збільшити бюст. Натомість, продовжила зірка, у питаннях, що стосується цієї частини її тіла, вона навпаки хотіла б її зменшити.

Даша Астаф'єва чесно зізналась, чи готова зробити пластичну операцію та яку саме
Даша Астаф’єва чесно зізналась, чи готова зробити пластичну операцію та яку саме

До слова, відома українська артистка розповіла і про те, що замість пластичних операцій наразі вона користується послугами масажистів. Крім того, Даша Астаф’єва поділилась й іншою очевидною, але непростою у виконанні порадою – для підтримання молодості потрібно правильно харчуватись та активно займатись спортом. Усе це робить і сама артистка.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.