Ксенія Мішина сходила на міні-побачення зі Славою Дьоміним і отримала букет троянд: таємний роман?

Відома українська актриса Ксенія Мішина несподівано показалась на прогулянці з ведучим Славою Дьоміним. Зіркові колеги почали проводити разом набагато більше часу.

Ксенія Мішина, відома українська актриса та ведуча, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала кадри з прогулянки зі своїм колегою. Журналіст Слава Дьомін склав компанію знаменитості, а разом із ними також були і їхні діти від попередніх стосунків. У мережі почали активно обговорювати ймовірний таємний роман між колегами, а ще більшим приводом до цього став величезний букет квітів, який Мішина показала після “побачення”.

Мішина прогулялась із Дьоміним

Останнім часом відома українська актриса багато часу проводить зі своїм колегою Славою Дьоміним. Так, наприклад, нещодавно зірковий дует вирушив на пошуки печер, як раніше вони обіцяли своїм дітям. На особистій Інстаграм-сторінці Ксенія Мішина показала шанувальникам, як минула їхня прогулянка. З цих кадрів можна зробити висновок, що діти актриси та ведучого подружились. Протягом прогулянки Мішина, Дьомін та їхні діти багато жартували та сміялись, а загалом, схоже, чудово провели час.

Ксенія Мішина показала кадри з прогулянки зі Славою Дьоміним і продемонструвала великий букет
Ксенія Мішина показала кадри з прогулянки зі Славою Дьоміним і продемонструвала великий букет

Разом із тим, один цікавий момент привернув увагу користувачів мережі. Так, пізніше відома українська актриса опублікувала кадри, на яких показала величезний букет троянд. Зірка не розповіла, чи знає, від кого надійшов подарунок. Проте, можна припустити, що актриса не розповіла б про це, навіть якби знала. Оскільки зірка отримала квіти одразу після прогулянки з Дьоміним, шанувальники запідозрили романтику між колегами.

Ксенія Мішина показала кадри з прогулянки зі Славою Дьоміним і продемонструвала великий букет
Ксенія Мішина показала кадри з прогулянки зі Славою Дьоміним і продемонструвала великий букет

Варто зазначити, що наразі вільне серце мають і Слава Дьомін, і Ксенія Мішина – зіркова пара давно завершила серйозні стосунки з колишніми партнерами. Наразі знаменитості весь свій час приділяють вихованню дітей, а у вільний час, як можна побачити, полюбили гуляти всі разом.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.