Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську: “Ми з мамою готуємо вечерю, а ця в телефоні”

Український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук поскаржився на свою молоду дружину Катю Полтавську. Дівчина, приїхавши до свекрухи в гості, відмовилась їй допомагати.

39-річний шоумен Володимир Остапчук після двох невдалих шлюбів обрав собі в дружини дівчину, яка молодша від нього на 16 років. Так, обраницею телеведучого стала 23-річна Катерина Полтавська, журналістка за освітою. Цікаво, що з нею він почав зустрічатися ще до того, як офіційно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. А сама Катя не приховує, що вже після першої зустрічі почала жити разом з Остапчуком.

Полтавська відкриває свій бізнес
Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську

Велика різниця у віці не є непомітною для закоханих. Остапчук зізнається, що іноді відчуває себе старим поряд з Катею та їм це не заважає будувати відносини. Та у молодій дружині є як плюси, так і мінуси. Так, Катя Полтавська не з тих жінок, які створюють вдома домашній затишок. Дівчина дуже рідко готує вдома, частіше, замовляє їжу з ресторанів. А для прибирання в домі Полтавська викликає клінінг, або ж прибирає сам Остапчук.

Нещодавно шоумен у своєму Інстаграм-блозі поскаржився на Катю Полтавську. Так, чоловік показав свою молоду дружину, яка лежить на дивані і дивиться в телефон. Виявляється, що вони приїхали до мами Остапчука і поки свекруха Полтавської готує вечерю сама Катя лежить на дивані. Тож самому Володимиру довелося допомагати мамі накривати на стіл.

Ми з мамою готуємо вечерю, а ця в телефоні

, – прокоментував Остапчук.

Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську
Володимир Остапчук поскаржився на 23-річну дружину Полтавську

Полтавська мовчати не стала.

Директора керують

, – відповіла дівчина на претензію чоловіка.

Нагадаємо, нещодавно Катя Полтавська розповіла, що наразі займається відкриттям власної студії масажу та лазерної епіляції у Києві. Наразі дівчина не працює, її утримує Володимир Остапчук. Очевидно, що відкриття бізнесу Каті фінансує саме її чоловік.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.