Настя Каменських розповіла, що повертається, але не додому: після США знайшла “привал” ще деінде

Настя Каменських повертається в Україну, але перед цим відвідає Кишинів. Про це артистка повідомляє в Instagram. Також Настя ділиться враженнями від перебування у США.

Знову в центрі уваги опинилась Настя Каменських, яка нещодавно опублікувала новий пост у своєму Instagram, звертаючись до своїх прихильників. Артистка повідомила, що, хоча повертається в Україну, наразі чекає своїх фанатів у Кишиніві.

Настя поділилась враженнями від перебування у США та презентації своєї нової пісні “Tu y Yo” для латиноамериканської аудиторії. Зірка розповіла про емоції від повернення до творчості іспанською мовою, зазначивши, що це дало їй змогу відчути атмосферу та познайомитися з цікавими людьми.

Настя зізналась, що задоволена можливістю розповісти про складну ситуацію в Україні. Також зірка поділилась із підписниками про новий етап, а саме про свій великий сольний концерт у Кишиніві, закликавши фанатів придбати квитки.

“Тепер час рухатись далі. Вже завтра чекаю всіх на моєму великому сольному концерті у Кишиніві. Не забудьте перевірити мої сторіс за посиланням на квитки. Ну і, звичайно, залишайтеся на зв’язку. Бо попереду готую багато цікавого”, підписала Настя Каменських.

Реакція прихильників не оминула допис, засипавши зірку компліментами. До коментаторів долучився і Потап, який навіть перейшов на іспанську та назвав дружину “красунею”.

Настя Каменських розповіла, що повертається, але не додому
Настя Каменських розповіла, що повертається, але не додому

Також варто згадати, що раніше в мережі з’являлися чутки про можливе розлучення зіркової пари, але вони залишались лише чутками, оскільки подружжя не спростовувало жодних непорозумінь. Зазначимо, що коли Потап та Настя вирушили представляти нову пісню у США разом, це стало підтвердженням того, що чутки невірні.

Настя Каменських розповіла, що повертається, але не додому
Настя Каменських розповіла, що повертається, але не додому

Наразі фанати з нетерпінням очікують повернення Насті та Потапа додому. Тож, здається, попереду цю пару чекає ще багато цікавого.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.