“Думала, що він зміниться”: Лілія Реус вперше прокоментувала розлучення з екс-чоловіком Лорак Налчаджиоглу

Друга колишня дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус вперше висловилася про їхнє розлучення. Дівчина натякнула, що у розставання винен саме бізнесмен.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження. Чоловік є власником ресторанного бізнесу у Києві, а також одним із засновників компанії “Фармасі-Україна”. Українській публіці він більше відомий, як колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак. З нею він був у шлюбі з 2009 по 2019 рік. Розлучилися подружжя через регулярні зради Мурата.

Цікаво, що буквально відразу після розлучення з Лорак Налчаджиоглу почали помічати в компаніях різних жінок, а вже у 2020-му він представив публіці свою нову обраницю. Нею стала дівчина, яка молодша від Мурата на 19 років. Лілія Реус – звичайна візажистка з західної України отримала пропозицію руки і серця від Мурата вже через рік після стосунків. А влітку 2023 року Налчаджиоглу і Реус зіграли розкішне весілля на Київщині.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу вирішили видалити спільні світлини на своїх Інстаграм-сторінках
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу одружилися влітку 2023 року

Та розкішне весілля не стало запорукою щасливого сімейного життя. Вже через чотири місяці стало відомо, що подружжя розлучилися. Лілія Реус видалила зі своїх соціальних мереж всі спільні фото з чоловіком, навіть з весілля, а також прибрала статус дружини Налчаджиоглу. Через кілька днів Мурат зробив те ж саме. Варто відзначити, що бізнесмен підтвердив розлучення з Лілією, але зазначив, що подробиці розставання він розкривати не буде.

А от сама Лілія довгий час нічого не коментувала у соціальних мережах. Та нещодавно у своїх Інстаграм-сторіс натякнула на причину розлучення.

Вона думала, що він зміниться… Він думав, вона нікуди не дінеться… Помилилися обоє

, – написала Реус.

Лілія Реус вперше прокоментувала розлучення з Муратом Налчаджиоглу
Лілія Реус вперше прокоментувала розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Очевидно, дівчина вважає винним у розлучені саме Мурата.

Цікаво, що після розлучення з Налчаджиоглу дівчина відправилася зі своєю подругою в подорож по Європі. Лілія час від часу публікує фото з відпочинку. Ймовірно, таким чином Лілія намагається пережити розставання з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.