“З чистого аркуша ще раз розпочати шлях”: Каменських заговорила про життя після виїзду з України з Потапом

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про своє життя за кордоном. Знаменитість пояснила, чому вони з Потапом вирішили змінити місце проживання.

Настя Каменських, відома українська співачка, наразі, як і її чоловік Потап, перебуває за кордоном. Артистка у новому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм пояснила, чим вона займається за межами рідного дому. Зірка назвала свій тимчасовий виїзд новою сторінкою у власній кар’єрі. Як висловилась співачка, за кордоном вона починає кар’єру з чистого аркуша.

Каменських про виїзд з України

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка Настя Каменських висловилась про свій тимчасовий переїзд. Зірка зауважила, що все заради запису нової пісні. Знаменитість пригадала, що раніше також писала хіти іспанською, а після тривалої павзи радо повернулась до цього напрямку своєї творчості.

“Я була рада знову поринути в цю атмосферу, познайомитися з неймовірними людьми і з чистого аркуша ще раз розпочати свій шлях у цьому напрямі”, – написала у публікації Настя Каменських.

Відома українська співачка Настя Каменських чесно зізналась, що робить за кордоном
Відома українська співачка Настя Каменських чесно зізналась, що робить за кордоном

Втім, продовжила артистка, навіть попри те, що вона написала пісню іспанською мовою, це не означає, що про рідну країну зірка забула. За словами Насті Каменських, одна з основних причин, чому вона розширює свою авдиторію на іноземну, це бажання нагадати про Україну та привернути увагу до її талантів. Артистка зауважила, що презентація латиноамериканської пісні – зайва можливість привернути увагу до своєї Батьківщини.

Відома українська співачка Настя Каменських чесно зізналась, що робить за кордоном
Відома українська співачка Настя Каменських чесно зізналась, що робить за кордоном

Нагадаємо, що наразі відома українська співачка Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком перебувають за кордоном. Зіркова пара вирушила за межі України задля того, аби презентувати нову пісню співачки іспанською мовою. Нині артистка бере участь в інтерв’ю для іноземних ЗМІ та тимчасово проживає далеко від рідного Києва.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.