Реус хоче повернутись до Налчаджиоглу, а він – розважається з іншими: що відбувається у зірковому шлюбі?

Останні декілька місяців шанувальники уважно стежать за подіями, що відбуваються у шлюбі Мурата Налчаджиоглу та його обраниці Лілії Реус. Зіркова пара натякає на розлучення.

Зіркове подружжя останнім часом наштовхує шанувальників на думки про своє розлучення. Знаменитості ніби забули одне про одного у соціальній мережі Інстаграм. Крім того, Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус видалили свої романтичні фотографії з особистих сторінок. У відповідь на запитання фанатів про те, що ж між ними відбувається, вони відмовчуються. Втім, користувачам мережі це не заважає будувати теорії.

Налчаджиоглу та Реус розлучаються

Нещодавно Лілія Реус розмістила на особистій Інстаграм-сторінці новий допис. Зірка показала свою світлину, а у коментарях до публікації її шанувальники почали робити знаменитості компліменти. Крім того, одна з підписниць зазначила, що всі з нетерпінням чекають на її возз’єднання з Муратом Налчаджиоглу. Зірка поставила вподобання на цей коментар, ймовірно, натякнувши, що й вона цього бажає. Це була єдина реакція зірки за весь час.

Зіркове подружжя Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус підігріває чутки про розлучення
Зіркове подружжя Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус підігріває чутки про розлучення

А ось Мурат Налчаджиоглу взагалі відмовляється коментувати своє особисте життя. Натомість знаменитість активно транслює свої будні. Так, наприклад, нещодавно чоловік відвідав публічний захід у Києві зі своєю подругою. Знаменитість засвітився в обіймах іншої жінки.

Зіркове подружжя Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус підігріває чутки про розлучення
Зіркове подружжя Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус підігріває чутки про розлучення

Нагадаємо, що зіркова пара разом вже протягом декількох років. Незадовго після початку стосунків із Лілією Реус Мурат Налчаджиоглу зробив своїй коханій пропозицію. Лише на початку червня цього року знаменитості вирішили відгуляти весілля. У Конча-Заспі закохані влаштували гучне свято, вже менш як через пів року роз’їхались жити в різні оселі.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.