Хто із зірок зустрічатиме Різдво за новим стилем: Клопотенко, Альона Альона, Катя Осадча обрали 25 грудня

З 1 вересня українська церква перейшла на новий календар. Тепер Різдво відзначатимемо 25 грудня. Чи готові знаменитості до таких нововведень, і коли збираються відзначати свято?

Євген Клопотенко

Ресторатор розповів в Інсті, що нині вперше в житті відзначатиме Різдвяні свята 25 грудня, оскільки саме ця дата є в Україні, а не 7 січня. Адже до 1917 року наші пращури робили саме так.

І лише після захоплення більшовиками влади церкві довелося розпрощатися з Юліанським календарем на користь Григоріанського, аби тільки досадити католиків. Врешті пора повернутися до традицій, визнаних усім цивілізованим світом.

Катя Осадча

Готується зустріти Різдво за новим календарем і Катя Осадча. Звісно, це відбуватиметься у родинному колі з чоловіком Юрієм Горбуновим та синами. Зазвичай на це свято повертається з-за кордону і первісток ведучої Ілля, який нині гризе граніт науки в Америці.

Катя Осадча пояснила підписникам, що Різдвяних свят у неї ніхто не може відібрати, оскільки всередині усе одно живе приємне очікування див, краси й родинного затишку, як це було в дитинстві. Ведуча певна, що оркам не вдасться позбавити дітей свята та довгоочікуваних подарунків під ялинкою.

alyona alyona

Заради світлого свята Різдва реперка навіть відійшла від звичного речитативу й заспівала разом із KOLA та Jerry Heil дуже мелодійну й теплу пісню “Щедра ніч”. З цієї нагоди дівчата зібралися за святковим столом й поділилися Різдвяними традиціями, адже родом усі є з різних куточків України.

Та об’єднує співачок любов до сім’ї та бажання відзначати це важливе свято разом з українцями. Тепер усі охочі можуть подивитися відзнятий кліп та переглянути кадри, де дівчата накривають столи до свята. Підписникам після такого анонсу відразу стало затишно й спокійно – ось вона, справжня сила мистецтва.