В’ячеслав Узелков одружується вдруге: боксер оголосив про заручини з коханою, яка зайняла місце Боржемської

Відомий український боксер, ведучий шоу "Зважені та щасливі" та фітнес-тренер В'ячеслав Узелков оголосив про заручини з коханою жінкою. Для чоловіка це вже буде другий шлюб.

Відомий український боксер В’ячеслав Узелков після розлучення з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською у 2018 році перестав виносити на публіку своє особисте життя. Чоловік не активно веде соціальні Мережі і не дає інтерв’ю. Та нещодавно Узелков у соціальній мережі Facebook поділився радісною новиною і повідомив, що він заручився. Так, чоловік змінив свій сімейний статус з “неодружений” на “заручини”.

Ми разом. Нарешті ми це зробили і ми разом і до кінця

, – написав В’ячеслав Узелков.

44-річний В'ячеслав Узелков одружується вдруге
44-річний В’ячеслав Узелков одружується вдруге

Втім, хто є обраницею боксера не відомо, адже чоловік приховує кохану жінку. Так, у його соціальних мережах немає жодного фото з жінкою, а на світських заходах він з’являється сам.

Варто відзначити, що про свої нові стосунки Узелков розповідав ще у 2021 році. Тоді боксер не став називати ім’я обраниці, але зізнався, що їй трішки більше 30 і вона є його давньою знайомою. Схоже, саме на цій жінці зараз Узелков збирається одружитися.

Нагадаємо, В’ячеслав Узелков знаходився у шлюбі з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською 22 роки. Вони мають двох спільних дітей: сина Роберта і доньку Олівію.

Марина Боржемська зі своїм ексчоловіком В'ячеславом Узелковим
Марина Боржемська зі своїм ексчоловіком В’ячеславом Узелковим

Розлучилися подружжя у 2018 році з ініціативи Марини Боржемської. Жінка звинуватила боксера у аб’юзі. Колишня дружина Узелкова неодноразово давала інтерв’ю після розлучення, де запевняла, що її колишній чоловік ніяк не допомагає виховувати їхніх спільних дітей. Ні аліментів, ні фінансової допомоги, ані просто спілкування з дітьми. Варто відзначити, що й самі діти Узелкова не хочуть підтримувати з ним зв’язок. За словами Боржемської, вона ніколи не налаштовувала сина та доньку проти батька, та вони вже дорослі і самі прийняли рішення не підтримувати зв’язок з Узелковим.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!