Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину: “Ми не захищаємось”

Дружина 21-річного переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина зізналася, що готова стати мамою вдруге. Подружжя наразі виховують 2-річну донечку Елізабет.

Роман Сасанчин – двічі переможець вокального проєкту “Голос країни”. Хлопець відомий публіці не лише своїм талантом, а й своїм особистим життям. Так, Роман став батьком у 19 років, тоді ж він і одружився на матері своєї дитини Іванні.

Іванна Сасанчина старша за свого знаменитого чоловіка на 3 роки. Зараз дівчина займається вихованням доньки і активно веде свій Інсатграм-блог, де розповідає подробиці свого особистого життя.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Дівчина неодноразово скаржилася підписникам, що її юний чоловік зовсім не допомагає у побуті та з вихованням дитини. Іванна навіть зізнавалася, що бувають моменти, коли вона хоче покінчити з цим шлюбом і почати життя з чистого аркуша. Та коли “буря вщухає” дружина Сасанчина починає мріяти про другу дитину. Іванна зізнається, що мріє ще хоча б раз стати мамою.

Так, нещодавно дівчина вирішила відповісти на питання своїх підписників. Один із фоловерів запитав, чи планує Іванна та Роман другу дитину і як вони захищаються від небажаної вагітності.

Відповідь Іванни здивувала всіх. За словами дівчини, наразі вони не планують дитину, але й ніяк не захищаються від вагітності. Молоде подружжя довіряють випадку.

Поки не плануємо, але і не захищаємось. Тому, як Бог дасть

, – відповіла Іванна.

Дружина 21-річного Романа Сасанчина розсекретила плани на другу дитину

Варто відзначити, що перша дитина Іванни і Романа з’явилася на світ точно таким же “випадковим” шляхом.

Нагадаємо, довгий час молоде подружжя Сасанчиних проживали на Західній Україні і навіть планували продати квартиру у Києві, яку виграв Роман на “Голосі країни”, адже вона була без ремонту. Та влітку цього року подружжя вирішили переїхати у цю саму квартиру, хоча ремонт вони зробили лише в одній кімнаті. Наразі Роман почав відновлювати свою музичну кар’єру, саме тому він і прийняв рішення про переїзд до Києва.