Елітна квартира поруч з Президентом та маєток: Оля Полякова вперше розповіла про всю свою нерухомість

Її ім'я відоме кожному, хто стежить за світськими подіями та шоу-бізнесом. Оля Полякова — жінка, яка завжди була в центрі уваги, завдяки своєму таланту, енергії та неповторному стилю.

Оля Полякова: за завісою розкоші та успіху

Елітна нерухомість Олі Полякової. Фото: скриншот з Мережі

Всі ми звикли бачити її на сцені, в яскравих образах та в оточенні розкішного життя.Тому цілком зрозуміло, що багато кого цікавить питання стосовно її власної нерухомості, і виявилося, що ця жінка — далеко не бездомна.

Зазвичай зірки вдаються до приховування свого особистого майна, але Оля обрала інший шлях та часто демонструє в інстаграмі своїм шанувальникам заміський маєток на березі Дніпра у 80 км від Києва, неподалік затопленої Гусинської церкви. Там у родини своя сироварня, козяча та коняча ферми, парники й таке інше.

Віддалений від міського галасу, цей особняк став справжнім райським куточком для артистки. Чималий заміський маєток є не лише втіленням розкоші, а й місцем, де вона може знайти внутрішній спокій та гармонію.

А от про те, що серед її нерухомості знаходиться елітна квартира в самому центрі столиці на п’ятому поверсі будинку, що розташований навпроти Нацбанку по вулиці Інститутській, Оля майже ніколи не розповідає.

Правда, з’ясувалося, що через те, що будинок старовинний, у квартирі відбуваються усілякі негаразди: там періодично обвалюються стіни або протікає дах.

До початку повномасштабного вторгнення ходили чутки, що Полякова планує набудувати над своєю квартирою ще один поверх і навіть привозила туди архітекторів.

Відтоді, як Оля Полякова стала заміжньою за бізнесменом Вадимом Буряковським, матеріальних труднощів у зірки ніколи не було. Втім й сама співачка часто підкреслює, що завжди була ретельною та розумною у фінансових питаннях і за кожним її успішним виступом на сцені прихована не тільки зіркова кар’єра, але й розумна інвестиційна політика.