Лідія Таран “переплюнула” свою куму Марічку Падалко: в чому колишня Доманського виявилась кращою за колегу

Відома українська ведуча з "ТСН" Марічка Падалко у новому інтерв'ю розповіла про те, в чому її колега та кума Лідія Таран виявилась кращою за неї.

Марічка Падалко, відома українська ведуча та зірка “ТСН”, нещодавно дала інтерв’ю для видання “Обозреватель”. Знаменитість розповіла про чимало цікавих речей, а також висловилась про свою колегу, близьку подругу та куму Лідію Таран. Вона наразі мешкає за кордоном. У Франції знаменитість здобуває вищу освіту в місцевому університеті, а Падалко захоплюється своєю товаришкою.

Падалко про вміння Таран

У коментарі для журналістів знаменитість визнала, що захоплюється сміливістю Лідії Таран переїхати та почати нове життя за межами України. Марічка Падалко зазначила, що не кожна доросла людина наважиться починати нову сторінку не у межах вже відомого для себе суспільства, а в середі з новими традиціями, звичаями, ментальністю та навіть іншою мовою.

Марічка Падалко зізналась, в чому її кума та колега з ТСН Лідія Таран виявилась кращою за неї
Марічка Падалко зізналась, в чому її кума та колега з ТСН Лідія Таран виявилась кращою за неї

До слова, вивчення Лідією Таран французької мови стало іншою причиною, яка так приємно здивувала її куму Марічку Падалко. Знаменитість, яка має освіту філолога та знавця іноземних мов, зазначила, що в юності намагалась вивчити французьку. Втім, зізналась Падалко, вона не змогла опанувати милозвучну мову. За словами знаменитої ведучої, ця мова є однією з найскладніших у всьому світі, на її думку.

Марічка Падалко зізналась, в чому її кума та колега з ТСН Лідія Таран виявилась кращою за неї
Марічка Падалко зізналась, в чому її кума та колега з ТСН Лідія Таран виявилась кращою за неї

Падалко також зазначила, що пишається та захоплюється Лідією Таран, адже вона почала вивчати нову мову не в юності, а у дорослому віці. Ведуча не стала приховувати та висловила свою думку – дітям і молоді вчитись нового набагато легше, ніж людям її віку. А тому таке прагнення своєї подруги вона високо оцінює.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.