Реальність перевершила очікування: Андрій Шевченко — хлопець з провінції, що став світовою легендою за життя

Днями УАФ обрала нового голову українського футболу. Відтепер Андрій Шевченко відповідатиме за поразки та перемоги збірної, за дитячий футбол, за судові позови, спонсорів й за багато ще чого.

Посада висока та відповідальна, особливо у такій ситуації, як зараз. Можна сказати, що легенда українського та світового футболу підкорив ще одну вершину, цього разу адміністративну.

Андрій Шевченко: шлях до зірок

Андрій Шевченко: шлях до зірок. Скриншот фото з Мережі

Підкоряти вершини та втілювати у життя свої мрії Андрій вміє з малечку. Звичайний хлопчина з Двірківщини Яготинського району Київської області, який народився в сім’ї прапорщика, зайнявшись у дитинстві футболом, мріяв грати за “Мілан”. У ті часи таке було рівносильно мрії злітати на Марс. Ніхто серйозно це не сприйняв, а тому не було того, хто б сказав, що ця мрія недосяжна. І стався парадокс: він сам переконав усіх у зворотному.

Народжений у 1976 році за часів залізної завіси, Андрій вперто продирався крізь неї у великий світ футболу. Доля робить подарунки тим, хто їх заслуговує своїм прагненням до мети. От і Шевченко вона подарувала великого наставника Валерія Лобановського. Граючи нападником у ФК “Динамо Київ”, молодий футболіст стає зіркою Європейського масштабу, після того, як забив 3 голи “Барселоні”. А потім збулася дитяча мрія: він став виступати за “Мілан” в Лізі Чемпіонів. Так народився Шева — легенда світового рівня. Потім був лондонський “Челсі”, купа нагород, у тому числі й звання Героя України, тренерська робота.

На цьому тернистому шляху багато років поряд з ним ділить славу й поразки його дружина Крістен Марія Пазік. Жінка, полька за походженням, була американською й британською моделлю. Вона народила йому 4 синів. Старший 19 річний Джордан зараз навчається у Єльському університеті. А другому синові Крістіану 17 років. Він мешкає у Лондоні й так само як батько захоплюється футболом. Молодші діти, 11 річний Олександр та 9 річний Райдер-Габріель, навчаються та проживають також у столиці Великої Британії.

Популярне

Схожі статті

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.

Беру 1 яйце і куряче філе: м’ясні оладки на сніданок чи вечерю, від яких буде в захваті кожен чоловік

Пропонуємо рецепт м'ясних оладок, які наситять енергією на увесь день! Про необхідні продукти та покроковий рецепт – читайте в нашому матеріалі.