Потап публічно перепросив Настю Каменських і ходить у кофті з вибаченнями: пара на межі розлучення?

Останнім часом Потапу доводиться весь час перепрошувати за власні вчинки. На цей раз довелося просити вибачення в дружини Насті Каменських та її собачки Мімі.

Потап виклав на своїй сторінці в Інстаграмі пост із вибаченнями. Причому зробив це двома мовами – англійською та українською. Кого стосуються ці карколомні фрази, незрозуміло. Та, певно, дружини Насті Каменських. На фото бачимо самого Олексія, який стоїть біля автівки у світшоті з написом: Sorry.

Чоловік просторово розмірковує в дописі, що помилок припускаються всі без виключення. Та далеко не всі знаходять у собі сили просити вибачення. Деякім узагалі бракує слів, щоб перепросити:

“Зізнатися у своїх помилках, сказати “Вибач” не легко для всіх, і це нормально”.

Далі Олексій Потапенко відзначив, що промовляти слова вибачення не є ознакою слабкості. Навпаки, це дає силу для особистісного зростання.

Потап перепросив у Насті Каменських та її собачки Мімі

Нижче зображено улюблену собачку Насті. Мімі, певно, теж завинила перед господинею, оскільки забруднила білосніжну шубку чимось коричневим – можливо, щось не те з’їла. Тож продюсер вирішив перепросити за них обох відразу. От тільки не сповістив, що накоїв сам, тому підписники стали висувати власні здогадки:

“Він що її з’їв?”

“Чим він завинив? Пішов наліво?”

“Ховається від війни, не захищає свою країну”.

“Коли забув погодувати та вигуляти собаку”.

Звісно, знайшлися й ті, що підтримали репера:

“Боротьба з соціумом наразі надважка. Але ми переможемо навіть у цій боротьбі. Я за тебе, Олексію!”

“Лише смілива людина може сказати: “Вибач!”

“Кохання та любов все переможуть”.

Це ж фото Потап продублював у Сторіз, наклавши на композицію Елтона Джона Sorry. У пісні мова йде про вибачення хлопця перед дівчиною.