Оля Полякова показала, як париться в лазні з чужим чоловіком і заявила, що він найкращий: Вадим не ревнує

Співачка Оля Полякова опублікувала у своєму Інстаграм-блозі провокативне відео з лазні, де в кадр попав загадковий чоловік. Пізніше артистка прокоментувала, з ким вже 20 років ходить паритись.

Українська співачка Оля Полякова вже майже 20 років знаходиться у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським. Та це не заважає жінці ходити до лазні з іншими чоловіками. Так, нещодавно Полякова у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео, на якому вона лежала без одягу на лавці у лазні, а якийсь невідомий чоловік її бив віником. Варто відзначити, що чоловік, який потрапив у кадр далеко не молодий.

Користувачі Мережі відразу засипали Полякову негативними коментарями, а дехто впізнав таємничого чоловіка з відео.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Це самий кращий банщик в Києві. Борис його звати. Він не кожному по карману.”;
  • “Респект Борису, баня це здоровʼя! Як би я хотіла опинитись на вашому Оля місці , як же ж хочеться попасти та хоть раз в житті кайфувати під рукою такого професіонала !!! Молодці , це повага до такої людини”;
  • “Оля зі “шкіри лізить” аби повернути колишню прихильність. Але все так недолуго і не щиро. Моя суб’єктивна думка, звичайно. Але, як на мене, це відео, щонайменше, огидне!”;
  • “Це вже занадто”;
  • “Нагадує Волочкову”;
  • “Глухий сліпого не зрозуміє.. Хтось навчився бачити радість у днях не дивлячись на обставини, а в когось і до війни життя г*вном здавалось… Оля позитивчик”.
Оля Полякова показала, як париться в лазні з чужим чоловіком

Пізніше Полякова у своїх Інстаграм-сторіс записала звернення до підписників, які коментували це відео. Співачка була вражена тим, наскільки люди токсичні, та кількістю негативу в коментарях. Оля підтвердила, що загадкового чоловіка на відео звати Борис і він є професійним банщиком та масажистом. Ба більше, за словами співачки, вона користується його послугами вже протягом 20 років.