“Справжня газдиня!” – 36-річна телеведуча Леся Нікітюк приготувала український борщ за старовинним рецептом

Леся Нікітюк здивувала прихильників приготуванням смачного українського борщу за автентичним рецептом. Такого відпочинку в красуні ще не було!

Телеведуча Нового каналу відправилась на відпочинок зі своїми подругами. Місцем сили для дівчини стало селище Опішня, Полтавської області. Саме там вона з подругами вирішила поринути в українські традиції, подрімати на печі та приготувати справжній борщ.

Леся Нікітюк на відпочинку
Леся Нікітюк на відпочинку

Леся Нікітюк готує борщ за рецептом коліжанки

Щоб поринути в атмосферу автентичного українського села, телеведуча одягла красиву хустинку, яка її дуже пасує.

Леся Нікітюк готує борщ
Леся Нікітюк готує борщ

Подруги також не стали пасти задніх, і приміряли й на себе такий образ. Українська телеведуча досить часто говорила про своє кохання до кулінарії. Нараз в Лесі практично немає часу на приготуванні їжі – постійні зйомки, волонтерство, різні проєкти.  При цьому дівчина намагається дізнаватись нові рецепти, коштувати цікаві страви, які мають певну історію.

Леся Нікітюк готує борщ
Леся Нікітюк готує борщ

Допомагала в приготуванні смачної страви господиня дому, яка і розповідала про основні секрети. Пані Марина займається улюбленою справою – відновлює українські хати та забуті традиції. Саме на Хуторі, де відпочиває телеведуча, проводять різні майстер-класи, в тому числі і з приготування забутих страв.

Леся Нікітюк готує борщ
Леся Нікітюк готує борщ

Борщ на підкопчених грушках одразу покорив серця красунь. Приготувати таку страву в домашніх умовах неможливо, адже саме піч дає той неймовірний аромат. Кожна ложка борщу – це щось фантастичне, смак, що ніколи не забути.

Леся Нікітюк готує борщ
Леся Нікітюк готує борщ

Відмітимо, що сама дорога в село Опішня, що на Полтавщині, виявилась досить небезпечною. Адже всі стежки були вкриті снігом, і добиратись до вибраної оселі було вкрай важко.

Але навіть такі маленькі негаразди не змогли вплинути на настрій подруг. Вони дуркували, робили багато фото та просто насолоджувались етнічним побутом. Зі світлин одразу видно, що дівчина надихається культурою та хоче дізнаватись все більше і більше.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.