“Немає сил”: співачка Настя Каменських показала, як справляється з депресією після розлучення з Потапом

Українська співачка Настя Каменських щоденно знаходиться в центрі уваги публіки, що безперечно виснажує. Проте зірка показала, як їй вдається боротися з поганим настроєм.

Настя Каменських та Потап вже понад 17 років відомі українському глядачу. Просто колеги в минулому, пара з палким і пристрасним коханням нещодавно, все це викликає обговорення як інших артистів, так і шанувальників. Подружжя було взірцем вірності та любові, але громадськість вже давно подейкує, що шлюб партнерів на грані краху.

Українська співачка Настя Каменських показала, як бореться з хандрою без Потапа
Українська співачка Настя Каменських показала, як бореться з хандрою без Потапа

Олексій та Настя давно не живуть разом, не зʼявляються на публічних заходах, ба більше, навіть не викладають спільних світлин в інстаграм. Мережею блукали плітки, що артисти дійсно розлучаються через невірність Потапа. Начебто він зрадив Каменських з її подругою і партнери ось-ось оголосять про розставання публічно. Про це писало одне з інтернет-видань ще восени 2023 року, але знаменитості й досі не прокоментували свої стосунки, залишивши фанатів у невіданні.

Шанувальники Насті не змогли не помітити, що з їх улюбленицею дійсно відбуваються зміни. Хоча артистка завжди дивувала глядачів своєю життєрадісністю, енергією та жагою до життя, останній час навіть сама співачка не приховує, що доволі часто знаходиться в меланхолійному та депресивному настрої. Нещодавно зірка показала один зі способів, як бореться з депресією — кулінарія.

“Немає сил готувати? Зараз покажу вам швидкий рецепт. Їмо та насолоджуємося”, — підписала відео співачка.

Зворотна реакція публіки не змусила чекати довго — під постом вже назбиралося понад 500 коментарів від користувачів. Проте прихильники розділилися на два табори. Одні підтримують зірку, що вона не закрилася в собі та продовжує свою публічну діяльність, інші — не втримуються від критики. Сама ж Каменських на їдкі коментарі не відповідає і продовжує активно вести соціальні мережі.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.