Людмила Балан показала, як виглядає Михай: тато Дана Балана збирався стати свекром Тіни Кароль

На честь 70-річного ювілею чоловіка Людмила Балан виклала в мережу відео, де іменинник грає на акордеоні. На жаль, сина Дана Балана поряд ніде не видно.

З’ясувалося, що Михай Балан, окрім дипломатичної служби, вміє вправно грати на акордеоні. Свої творчі нахили чоловік продемонстрував на відео. Якщо врахувати, що дружина 70-річного ювіляра Людмила не лише веде програми на телебаченні, а ще й співає, то не дивно, що у такій родині народився унікальний співак і композитор Дан Балан.

Михай з Людмилою виховали двох дітей. Дана Балана знають у всьому світі, оскільки він є видатним співаком. В Україні чоловік був зірковим тренером у талант-шоу “Голос країни”.

Дан Балан із сестрою Сандою

Тоді все гадали, що Дан зробить пропозицію колезі по червоних кріслах Тіні Кароль. Навіть його мама приїжджала до Києва на програму й співала весільних пісень. Але дива не сталося. Шоу закінчилося, й зірки зайнялися своїми звичними справами по окремо.

Дан Балан із мамою та Тіною Кароль

Доньку Баланів звати Санда. Сестра Дана відома всій Молдові, оскільки працює, як і мама, телеведучою. На відміну від старшого брата дівчина має чоловіка та дітей. Напевно, саме її донька крутиться біля іменинника Михая, коли той намагається заграти на акордеоні.

Сам Дан теж цьогоріч відзначив ювілей. 6 лютого артисту минуло 45 років. З цієї нагоди турботлива матуся теж виклала відео, назвавши сина Данутом і побажавши, щоб його “життя було нескінченним концертом”.

Іменинник на відео грає на піаніно з маленьким хлопчиком, якого Людмила Балан назвала онуком сина Крісті. Дивно, що сам артист не поставив вподобайку ні в першому, ні в другому пості матусі й не відгукнувся жодним словом у коментарях.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.