Замість сім’ї і дітей – вільні стосунки: 36-річна Леся Нікітюк розповіла про свого нового бойфренда

Телеведуча Леся Нікітюк вперше за довгий час заговорила за особисте життя. Жінка зізналася, що має партнера та перебуває з ним у вільних стосунках.

36-річна телеведуча Леся Нікітюк ніколи офіційно не була заміжньою і не представляла публіці своїх кавалерів. Відомо, що жінка планувала вийти заміж, коли їй ще не було 30 і навіть була зарученою. Нареченим Лесі був її сусід, який жив в квартирі навпроти. Відомо лише те, що він успішний київський бізнесмен. Не зважаючи на те, що Нікітюк мала досить серйозні стосунки з цим чоловіком, навіть тоді вона його не показувала публіці. Телеведуча розійшлася зі своїм нареченим ще до весілля. Причиною розставання були сварки через публічність та щільний графік телеведучої.

Леся Нікітюк приміряла оригінальні весняні образи
36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках

Багато років поспіль Леся Нікітюк залишається самотньою, хоча й не приховує, що мріє вийти заміж. Сама телеведуча зізнається, що має досить складний характер і багато запитів до майбутнього чоловіка, саме тому їй так важко когось знайти.

Та нещодавно, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, Леся зізналася, що перебуває у вільних стосунках. Тобто, телеведуча зустрічається з чоловіком і може паралельно зустрічатися ще з кимось, без зайвих зобов’язань.

Конкретно зараз я у вільних стосунках

, – зазначила Леся Нікітюк.

36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках
36-річна Леся Нікітюк зізналася, що перебуває у вільних стосунках

Варто відзначити, що телеведуча не приховує, що мріє вийти заміж і народити дітей. Зараз всю свою любов вона віддає своїм племінницям, а також домашній тваринці – песику Рафіку. І хоч особисте життя Леся не зовсім клеїться, з кар’єрою у неї все гаразд. За останні роки вона стала справжньою зіркою Нового каналу, а за її особистим блогом в Інстаграм стежать понад 2 мільйони підписників. Глядачі полюбили Нікітюк не лише за її талант, а й за харизму. простоту та відмінне почуття гумору.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.