Як зараз виглядає та чим займається 26-річна донька Кузьми Скрябіна: має власну сім’ю та престижну роботу

Барбара Кузьменко – єдина донька відомого українського артиста Андрія Кузьменко, який загинув в ДТП у 2015 році. Як зараз виглядає і чим займається дівчина – далі у матеріалі.

Легендарний співак Кузьма Скрябін, якого вже 9 років немає з нами, мав єдину доньку Марію-Барбару, яку безмежно любив. Ім’я Барбара дав донечці саме Андрій, назвавши її на честь відомої акторки Барбари Брильської. Публіка пам’ятає доньку Скрябіна ще зовсім маленькою, коли вона знімалася у кліпі артиста на пісню “Мам”. Та зараз Марії-Барбарі 26 років, вона має власну сім’ю і улюблену справу.

Як виглядає і чим займається донька Кузьми Скрябіна
Як зараз виглядає та чим займається 26-річна донька Кузьми Скрябіна

Донька Скрябіна не пішла його творчим шляхом, а знайшла себе в іншому – у медицині. Хоча варто відзначити, що й сам Андрій Кузьменко мав медичну освіту і був стоматологом за фахом.

Барбара закінчила один з найпрестижніших медичних ВНЗ України – університет ім. Богомольця у Києві. За фахом дівчина дерматолог. Зараз Барбара працює в одному з престижних салонів Києва, де надає послуги косметолога. Так, дівчина займається лікуванням акне, контурною пластикою, а також класичною та інєкційною косметологією.

Як зараз виглядає та чим займається 26-річна донька Кузьми Скрябіна

Донька Скрябіна вже 4 роки знаходиться в офіційному шлюбі. Чоловіка Барбари звати Віктор, він навчався разом з дівчиною у медичному університеті. У 2020 році Барбара з чоловіком відкрили невеличку кав’ярню у Києві на честь Кузьми Скрябіна. У цьому закладі стіни розписані цитатами з пісень Андрія, а сама кав’ярня спеціалізується на приготуванні гарячих напоїв, круасанів та інших десертів.

Донька Скрябіна відкрила кафе у Києві
Донька Скрябіна відкрила кафе у Києві

Варто відзначити, що Марія-Барбара ніколи не прагнула популярності, чи медійності. Дівчина дуже рідко дає інтерв’ю, а соціальні мережі веде лише, як лікар-косметолог, не показуючи приватного життя.

Донька Скрябіна зізнається, що досі не може змиритися зі смертю свого зіркового батька і дуже за ним сумує. Та дівчина продовжує жити і досягати успіху, щоб її батько міг нею пишатися.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!