Ганну Іванівну Сумську в останню путь проводжала лише одна онука з чотирьох: де перебувала решта родичів

Рідні сестри Наталя та Ольга Сумські давно ворогують між собою. Схоже, тепер дійшла черга до з'ясування стосунків між їхніми дітьми В'ячеславом Хостікоєвим та Антоніною Паперною.

Син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В’ячеслав дав розлоге інтерв’ю Ютуб-каналу Rostyslove Production, через яке виникло чимало непорозумінь із родичами. 27-річний актор, зокрема, розкритикував свою двоюрідну сестру Тоню Паперну, яка нині мешкає в москві і користується “кривавими грішми”.

Скандал у зірковому сімействі Сумських

Також молодик пояснив, чому ані він, ані його сестра та батьки не були присутніми на похороні бабусі В’ячеслава. Просто їх усіх на той момент не було в столиці. Щойно повернулися, відразу відвідали могилку близької родички.

Ганна Іванівна померла на 3-й день великої війни й поховати її було дуже проблематично. Хостікоєв-молодший подякував тітці Ользі за проявлену турботу в організації поховання:

“Вона якимось чином домовилася із цвинтарем, із його працівниками, щоб удалося знайти для бабусі місце. Це дуже важко”.

У відповідь на критику Антоніни Ольга Сумська назвала племінника “огидною потворою”. Акторка зауважила, що вона, її чоловік Віталій Борисюк, донька Ганна провели матір в останню путь, а Паперна весь час була при цьому на прямому зв’язку, тож можна вважати, що була присутня дистанційно. А от з боку їхньої родини не було нікого.

Скандал у зірковому сімействі Сумських

Похорон заслуженої артистки, яка пішла з життя 27 лютого 2022 року, перетворився на справжній екстрим. Адже багато родин у той час тримали своїх померлих родичів на балконах, не маючи можливості зв’язатися з ритуальною службою.

Скандал у зірковому сімействі Сумських

Донька Ольга тоді написала у Фейсбуку, попросивши про допомогу. І знайшлися добрі люди, які відгукнулися. Тож Ганну Іванівну провели в останню путь з усіма почестями, поховавши біля чоловіка В’ячеслава Сумського. На Байковому кладовищі навіть був присутній священник.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.