facebook

Як після 40 років не набирати зайву вагу без дієт: Аніта Луценко поділилася хитрістю, про яку мало хто знає

Цифри в паспорті – не вирок, однак у 40+ виникають певні проблеми. Починає рости живіт, все поступово дряблішає. Та Аніта Луценко знає, як цьому запобігти і не набирати зайву вагу жінкам після 40.

Очевидно, що чим старше ми стаємо, тим наше відображення в дзеркалі менше нам подобається. Однак це тільки здається, що все існує для молодих. Зіркова фітнес-тренерка і екс-ведуча шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко впевнена, що ніколи не пізно починати займатися спортом. І мова не про виснажливі тренування, а помірний фітнес в задоволення і нормальне харчування.

Навіть якщо вам 40, 50, 60 років і ви думаєте, що метаболізм зіпсований та все втрачено, це не так. Треба тільки почати і ви обов’язково відчуєте, наскільки ваше життя, самопочуття і зовнішній вигляд покращаться.

Як після 40 років не набирати зайву вагу: Аніта Луценко поділилася хитрістю
Як після 40 років не набирати зайву вагу: Аніта Луценко поділилася хитрістю

Аніта поділилася чек-листом своїх корисних звичок на кожен день, серед яких дії, що не потребують від вас багато зусиль і часу, але в перспективі обов’язково дадуть свій результат і ви побачите зміни, про які так мріяли:

  1. Склянка води вранці.
  2. Вакуум для живота.
  3. Зробити зачіску – якщо вона красива, то і день пройде класно.
  4. Встигнути поїсти до певного часу і не їсти після нього. Це не стереотипні 18:00 годин. Все простіше.
  5. Зробити невеличкий масаж обличчя на 3 хвилини під час ранкового вмивання.

Але це далеко не все.

Не менш важливо слідкувати за своїм харчуванням. Більшість вважає, що єдиний шлях до бажаної цифри на вагах – дієти, проте якщо знати, як впливають на організм білки, жири і вуглеводи, ви зрозумієте, що мати гарну фігуру можна і без шалених обмежень. Простою мовою всю цю складну інформацію Аніта Луценко подала у своїй ексклюзивній лекції з безліччю цінних та корисних знань.

Як після 40 років не набирати зайву вагу: Аніта Луценко поділилася хитрістю
Як після 40 років не набирати зайву вагу без дієт: Аніта Луценко поділилася хитрістю

Важко повірити, але після лекції ви зрозумієте, як їсти солодке і не поправлятися.

Якщо знайти в собі сили та наповнити життя регулярною роботою над собою, результат обов’язково буде – не одразу помітний, але він закріпиться на довгі роки з вами. Фітнес-тренерка розповіла такий секрет, що якщо після схуднення ваша вага затрималась на одному рівні впродовж 3 років, то вже можна казати про те, що ви зафіксували свою вагу. До того моменту можуть бути сплески мотивації, а не закріплення харчової поведінки або регулярних тренувань, які ви змогли вмонтувати у свій день так, щоб це було вам комфортно.

Коли це йде “з-під палки”, це не спрацює. У всьому найголовніше регулярність. Важливо обирати те, що ви можете робити постійно, а не час від часу. Наприклад, якщо у вас немає часу на годинні тренування 3 рази на тиждень, тоді треба обрати інший можливий для вас варіант.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.