Як після 40 років не набирати зайву вагу без дієт: Аніта Луценко поділилася хитрістю, про яку мало хто знає

Цифри в паспорті – не вирок, однак у 40+ виникають певні проблеми. Починає рости живіт, все поступово дряблішає. Та Аніта Луценко знає, як цьому запобігти і не набирати зайву вагу жінкам після 40.

Очевидно, що чим старше ми стаємо, тим наше відображення в дзеркалі менше нам подобається. Однак це тільки здається, що все існує для молодих. Зіркова фітнес-тренерка і екс-ведуча шоу “Зважені та щасливі” Аніта Луценко впевнена, що ніколи не пізно починати займатися спортом. І мова не про виснажливі тренування, а помірний фітнес в задоволення і нормальне харчування.

Навіть якщо вам 40, 50, 60 років і ви думаєте, що метаболізм зіпсований та все втрачено, це не так. Треба тільки почати і ви обов’язково відчуєте, наскільки ваше життя, самопочуття і зовнішній вигляд покращаться.

Як після 40 років не набирати зайву вагу: Аніта Луценко поділилася хитрістю
Як після 40 років не набирати зайву вагу: Аніта Луценко поділилася хитрістю

Аніта поділилася чек-листом своїх корисних звичок на кожен день, серед яких дії, що не потребують від вас багато зусиль і часу, але в перспективі обов’язково дадуть свій результат і ви побачите зміни, про які так мріяли:

  1. Склянка води вранці.
  2. Вакуум для живота.
  3. Зробити зачіску – якщо вона красива, то і день пройде класно.
  4. Встигнути поїсти до певного часу і не їсти після нього. Це не стереотипні 18:00 годин. Все простіше.
  5. Зробити невеличкий масаж обличчя на 3 хвилини під час ранкового вмивання.

Але це далеко не все.

Не менш важливо слідкувати за своїм харчуванням. Більшість вважає, що єдиний шлях до бажаної цифри на вагах – дієти, проте якщо знати, як впливають на організм білки, жири і вуглеводи, ви зрозумієте, що мати гарну фігуру можна і без шалених обмежень. Простою мовою всю цю складну інформацію Аніта Луценко подала у своїй ексклюзивній лекції з безліччю цінних та корисних знань.

Як після 40 років не набирати зайву вагу: Аніта Луценко поділилася хитрістю
Як після 40 років не набирати зайву вагу без дієт: Аніта Луценко поділилася хитрістю

Важко повірити, але після лекції ви зрозумієте, як їсти солодке і не поправлятися.

Якщо знайти в собі сили та наповнити життя регулярною роботою над собою, результат обов’язково буде – не одразу помітний, але він закріпиться на довгі роки з вами. Фітнес-тренерка розповіла такий секрет, що якщо після схуднення ваша вага затрималась на одному рівні впродовж 3 років, то вже можна казати про те, що ви зафіксували свою вагу. До того моменту можуть бути сплески мотивації, а не закріплення харчової поведінки або регулярних тренувань, які ви змогли вмонтувати у свій день так, щоб це було вам комфортно.

Коли це йде “з-під палки”, це не спрацює. У всьому найголовніше регулярність. Важливо обирати те, що ви можете робити постійно, а не час від часу. Наприклад, якщо у вас немає часу на годинні тренування 3 рази на тиждень, тоді треба обрати інший можливий для вас варіант.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?