“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Алла Борисівна Пугачова нещодавно відсвяткувала свій 75-річний ювілей і опинилася в центрі скандалу. Колишній російський депутат Роман Худяков публічно заявив, що у Примадонни та її чоловіка Максима Галкіна є скелети у шафі. Він стверджує, що своїм двійнятам Лізі та Гаррі Алла Пугачова не рідна матір і мовляв те, що вона розповідала про народження дітей, виявилось брехнею.

Пугачова їм зовсім не мама, а в кращому випадку бабуся. Ніхто з спеціалістів-репродуктологів навіть не розглядає версію про заморожені яйцеклітини. Коли Пугачова могла, таких технологій не було, ніхто про це не думав. Зрозуміло ж, хто справжня мама дітей.

Проте політик не став повідомляти додаткові деталі.

На момент народження Лізи та Гаррі Галкіних Аллі Борисівні було вже 64 роки. Артистка не робила таємниці з цього і відкрито говорила, що вони з гумористом оплачували послуги сурогатної матері, хоча Примадонна запевняла, що по здоров’ю була цілком здатна виносити і народити сама. Втім, особистий лікар зірки заборонив їй це робити через високі ризики з огляду на вік.

Алла Пугачова розповіла про досвід сурогатного матернства

Однак мови про те, що Алла не рідна матір дітей ніколи не йшло. Сурогатна матір немає ніякого рідства з двійнятами, а за свої послуги вона отримала щедру винагороду.

В одному з давніх інтерв’ю Пугачова зізналася, що ретельно слідкувала за цією жінкою, який спосіб життя та веде, носячи під серцем її дітей. Зіркова пара підтримувала жінку протягом всієї вагітності, а також заплатила їй вже після народження малят.

Для Алли Борисівни і Максима Галкіна Ліза і Гаррі стали дуже довгоочікуваними дітьми. Вони виховують їх розумними, скромними, в любові та турботі, з раннього дитинства всіляко розвивають двійнят. Їм вже по 10 років.

Алла Пугачова розповіла про досвід сурогатного матернства

У 2022 році Пугачова і Галкін разом з дітьми переїхали в Ізраїль, подалі від росії, з якою не хочуть мати нічого спільного, незважаючи на те, що це їхня Батьківщина.