Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Раніше Сергій Танчинець завжди підкреслював, що всі його пісні присвячені виключно дружині Анні, яка подарувала чоловіку двох чарівних діточок. Та часи змінюються. 15-річний шлюб подружжя розпався.

Жінка з сином та донькою виїхала до Японії, а лідер гурту “Без обмежень” залишився в Україні. Чутки про роман музиканта з піарницею гурту Юліаною Корецькою ходили вже давно, але Танчинець їх не підтверджував.

Сергій Танчинець показав нову кохану

Схоже, тепер ситуація змінилася. Спочатку Сергій виклав у мережу світлину, де вони з Юлею цілуються. Тепер показав, як разом після концерту в Одесі гуляють вуличками міста біля моря. Чоловік не стримував емоцій:

“Чудова прогулянка, неймовірний концерт, шикарна Одеса! Дякую!”

І хоч назвав свою попутницю, з якою міцно трималися за руки, колегою, сумнівів більше не залишилося: вони пара. Підписники Інстаграм-сторінки знаменитості це відразу помітили:

“Файно! Але не дуже схоже на прогулянку з колегами”.

“Не знаю, що там по колегам, але дуже милі”.

“Кльово, коли люди щасливі один з одним – так і випромінюється цей вайб!”

Сама Юліана виявилася більш стриманою. В її акаунті в Інсті настільки сміливих фото з начальником немає. Дівчина або позує сама, або з Танчинцем, але в суто робочій атмосфері.

Сергій Танчинець показав нову кохану

Шалена закоханість не заважає музиканту пам’ятати про проблеми дітей. З колишньою дружиною Анною Сергій домовився, що діти переїдуть із Японії до Іспанії. Запланували переїзд на літо, щоб уже восени Настя та Лук’ян почали відвідувати європейську школу.