Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Камалію і Мохаммада Захура називали зразковою парою українського шоу-бізнесу. Принаймні так вони транслювати свої стосунки на публіку. Незважаючи на різницю у національності, віросповіданні та різницю у віці, вони жили душа в душу 20 років.

Та навесні 2023 року Камалія вразила публіку, оголосивши про розлучення з Мохаммадом Захуром. Співачка не стала вдаватися у причини розлучення та запевнила, що залишається з Захуром у гарних, дружніх стосунках, адже їх поєднує не лише 20 років спільного життя, а й двоє спільних дітей.

Камалія на честь дня народження свого чоловіка Мохаммада Захура показала архівні фото
Камалія назвала причину розлучення з Захуром після 20 років шлюбу

Та все ж, деяка інформація про проблеми у зірковій сім’ї стала відомою. В інтерв’ю програмі ЖВЛ Камалія розповіла, що проблеми почалися, коли вони переїхали у Лондон через початок повномасштабної війни в Україні. Так, зіркове сімейство поселилося у будинку доньки Захура від першого шлюбу. За словами Камалії, вона завжди мала натягнуті стосунки зі своєю пасербицею, та життя під одним дахом все ускладнила.

Так, Камалія зізналася, що часто між нею та донькою Захура були конфлікти та скандали і у всіх випадках чоловік підтримував не її, а свою доньку. Тому, Камалія і Захур віддалилися один від одного і прийняли рішення розлучитися.

Відома українська співачка Камалія давно перебуває у шлюбі з чоловіком-пакистанцем Мохаммадом Захуром
Камалія назвала причину розлучення з Захуром після 20 років шлюбу

Та в Мережі ширяться чутки щодо іншої версії розлучення співачки. Не так давно зірковий блогер Богдан Беспалов, який “крутиться” у зірковій тусовці заявив, що знає реальну причину розлучення камалії та Захура. Так, за словами блогера ініціаторкою розставання стала саме Камалія, адже вона знайшла іншого чоловіка.

 Співачка почала зраджувати в шлюбі і Захур готовий був її пробачити.

, – заявляє Беспалов.

За словами блогера коханця Камалії звати Михайло і саме до нього співачка пішла. Правда це, чи ні, наразі не відомо, а сама Камалія відмовляється давати будь-які коментарі щодо розлучення з чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.