Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Алла Мазур за багато років роботи на телебаченні заробила величезну популярність і популярність. Вперше вона з’явилася на телебаченні ще 1993 року в ролі ведучої інформаційних програм на УТ-1, а вже з 1997 року стала працювати на ТСН, тобто з самого заснування програми.

У 2017 році Алла Мазур з колегами та у співпраці з ученим істориком Валерієм Примостом випустили книгу під назвою «Незалежність очима ТСН». Її вони присвятили 25-річчю незалежності України.

Багато років ведуча з’являлася в ефірі зі своєю незмінною фішкою – густим каштановим каре. На жаль, на початку 2019 року лікарі виявили в Алли пухлину. Це виявилося раком, і на неї чекала старанна боротьба.

Як зараз виглядає Алла Мазур

Зіркова ведуча зізнавалася, що тоді у неї було велике бажання закритися від усього світу, піти і ні з ким не підтримувати жодного контакту. Але незабаром Алла прийняла ситуацію, і зрозуміла, що не варто боятися. Вона зважилася публічно розповісти про це. Як вважає сама ведуча, її історія може стати прикладом для багатьох інших.

Алла розповіла, що хотіла б змінити ставлення суспільства до раку, щоб з цього не робили трагедію, а розуміли, що навіть таку проблему можна вирішити. Також важливо пояснити людям, що не можна ставитися до свого здоров’я недбало і варто регулярно проходити обстеження.

За її словами, перші три курси хіміотерапії були найважчими, наступні проходили вже легше. Незважаючи на хворобу, Алла продовжувала виходити в ефіри, але вже з’являлася в перуці. Через деякий час вона нарешті зважилася з’явиться без перуки, і почала вести програми з короткою стрижкою. Алла Мазур і сама зізнається, що ситуація вплинула на її зовнішність.