Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Маша Єфросиніна

Ще 2021 року донька телеведучої Нана поїхала навчатися у коледж до Канади. Та втрапила на ковідний карантин, тому дівчині там дуже не сподобалося. Вона повернулася до Європи й залишилася в Нідерландах.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками

Звісно, зустрічі з батьками стали доволі рідкими. Напередодні травневих свят Маші вдалося виділити кілька днів, щоб побути з рідною кровинкою. Мама й донька зустрілися в Іспанії.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками

Блогерці дуже хотілося показати перші хвилини зустрічі та розповісти, як проводять час із 20-річною дівчиною. Але Нана категорично заборонила матері викладати її світлини на загальний огляд. Тому Єфросиніна змушена була показати доньку зі спини та обмежитися фото фрешу, який вживали на відпочинку у Мадриді.

Оля Полякова

Перебуваючи у справах у Європі, співачка виділила час на поїздку в Лондон. У Великобританії нині навчається менша донька Аліса. Оля з превеликими труднощами вмовила маму покинути рф і відбути до Великобританії, щоб дитина була під наглядом.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками

Тож тепер поділилася радісною новиною зустрічі з донькою та матусею. Як вдалося з’ясувати знаменитості, бабуся й онука дуже сприятливо впливають одна на одну. Аліса змусила Світлану Іванівну перейти на українську мову. Натомість старша жінка заохотила 12-річну родичку до здорового харчування, чим неабияк здивувала матусю Олю.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками

Одним словом, вихідні задалися на славу. Близькі родички чудово провели час разом, адже за довгу розлуку накопичилося чимало новин, якими обов’язково треба поділитися одна з одною.