Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль схвилювали Мережу: мила булочка

Розмови про роман співачки з Даном Баланом уже давно гуляють у Мережі. Але недавно фанатів схвилювали фото вагітної Тіни Кароль.

У Мережі активно обговорюють роман Дана Балана з Тіною Кароль. Зірок запідозрили в романтичних стосунках після знайомства на вокальному шоу «Голос країни» на 1 + 1.

Дан Балан и Тина Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Пристрасті між артистами тільки розпалюються. Фанати навіть помітили, що у Тіни з’явився «животик», коли в Інтернеті опублікували фото Кароль у відвертій сукні.

Нещодавно користувачі Мережі згадали зворушливу фотосесію вагітної Тіни Кароль для журналу VIVA під назвою «В очікуванні дива».

Откровенная фотосессия беременной Тины Кароль
Відверта фотосесія вагітної Тіни Кароль

Тоді Тіна, будучи на восьмому місяці вагітності, вперше показала публіці круглий животик. Кароль разом чоловіком Євгеном Огіром, який помер від раку шлунка, чекали дитину.

Тина с мужем
Тіна з чоловіком

Співачка позувала у білизні і в відвертому пеньюарі молочного кольору.

Беременная Тина Кароль
Вагітна Тіна Кароль
Тина Кароль "в ожидании чуда"
Тіна Кароль “в очікуванні дива”

Фотосесія вагітної Тіни Кароль була ще в 2008 році, але чутливі знімки досі розчулюють фанатів.

 ""

До речі, коли популярна українська співачка була в положенні, вона не покидала сцену. Вагітна Тіна Кароль співала наживо, а кругленький животик ховався під просторим платтям персикового кольору.

Тина Кароль ждала сына
Тіна Кароль виступала навіть вагітною

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".