2-разові переможці “Битви екстрасенсів”: чим займаються і хто успішніший – Олена Курилова чи Хаял Алекперов

Усім нам добре відоме шоу "Битва екстрасенсів". Кожен сезон дарує нові відкриття і піднімає завісу містики. Але які ж герої в житті? Сьогодні ми розповімо, як склалася доля переможців після проекту.

У проекті брали участь безліч яскравих героїв. Олена Курилова і Хаял Алекперов ставали переможцями двох сезонів. Сьогодні ми розповімо, куди вони пропали, чим займаються, і як складається їхнє життя після перемоги в популярному шоу.

Олена Курилова стала практично легендою для всіх тих, хто цікавиться містикою і ворожінням. Після проекту вона зникла з великих екранів, але так здається тільки на перший погляд.

Її зникнення було пов’язане з тим, що після 24.02.2022 вона була змушена покинути рідний Бердянськ. Незважаючи на труднощі, які трапилися в її житті і в країні загалом, вона в Україні, живе в Харкові.

Екстрасенси розповіли, як склалося їхнє життя після проєкту
Екстрасенси розповіли, як склалося їхнє життя після проєкту

Олена продовжує займатися своєю діяльністю. Займається з клієнтами, допомагає їм знайти відповіді на найскладніші життєві питання. Вона вважає, що її місце саме в Україні, тут вона найбільш корисна.

Хаял Алекперов завжди дивував глядачів своїми здібностями. Він народився в Азербайджані, його мама викладач математики, а тато фізик. Хаял здобув освіту у сфері релігієзнавства, хоча спочатку пішов у військове училище, але незабаром пішов.

Екстрасенси розповіли, як склалося їхнє життя після проєкту
Екстрасенси розповіли, як склалося їхнє життя після проєкту

Першим його телевізійним проєктом став “Ekstra hiss”. Це та сама “Битва екстрасенсів”, тільки в Азербайджані. У цьому шоу він дійшов до фіналу, але так і не зміг стати переможцем через хворобу. Через деякий час він взяв участь уже в українському проєкті, де став переможцем, а потім експертом у шоу “Слідство ведуть екстрасенси”.

Наразі Хаял проживає в Києві. Тут він займається волонтерством, але своєї діяльності також не залишив. Регулярно з’являється в різних проектах у ролі експерта, а також проводить індивідуальні консультації.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.