Подружжя Alyosha і Тарас Тополя розповіли Каті Осадчій хто у них очікується: хлопчик чи дівчинка

Подружжя зробило це оригінальним способом - наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря

Співачкою Alyosha і солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею було дано інтерв’ю Каті Осадчій. Вони розповіли як думають назвати свою майбутню дитину.

Про їх сімейні таємниці поділилася Катя Осадча.

Alyosha і Тарас Тополя

У подружжя, які одружені з 2013 року є два сина. Звати їх Роман і Марк. Чоловік і дружина довго приховували вагітність від публіки. І ось недавно співачка повідомила, що вона втретє вагітна.

Вони нікому не говорили про майбутню дитину і хто у них буде хлопчик чи дівчинка. Каті Осадчій вони зізналися, що очікується народження дівчинки. Подружжя зробило це оригінальним способом – наповнили рожевим конфетті повітряна куля і лопнули його коли він піднявся в повітря.

Олена (Alyosha) сперечається з чоловіком про ім’я дочки і не можуть знайти консенсус.

Вони не можуть зупинитися на іменах Алла або Марія. Справа в тому, що чоловік і жінка хочуть, щоб букви в імені дочки поєднувалися і іменами їх синів.

Чоловік Олени Тарас жартома каже, що є ще пропозиція назвати дочку виходячи з поточної обстановки в світі стосується пандемії. Є варіанти назвати “Ковідія” або “карантин”. Це звичайно жарт!

Олена каже, що через карантин не має можливості відвідати лікарню. Як вона констатує, докторами не приймаються вагітні. Їх стан оцінюється по телефону.