facebook

Її любив Кривошапко та Влад Яма, а вона все проміняла: де живе Тетяна Денисова після втечі з України

Тетяна Денисова, колись улюблена багатьма українцями хореографка, зараз живе далеко від своєї Батьківщини й, здається, зовсім не має наміру згадувати про неї.

Тетяна Денисова — ім’я, яке було добре відоме в Україні. Вона здобула популярність як талановита хореографка та суддя в шоу “Танцюють всі!”. Її професіоналізм, харизма та вміння знайти підхід до кожного учасника зробили її улюбленицею багатьох глядачів. Проте, з часом, відносини між Денисовою та її Батьківщиною кардинально змінилися.

Де зараз Тетяна Денисова?

Після початку війни на сході України та подій, що слідували за анексією Криму, багато українських артистів висловили свою позицію щодо ситуації в країні. Проте Тетяна Денисова вирішила піти іншим шляхом. Вона не просто не висловлювала свою підтримку Україні, а активно продовжувала працювати в росії, де її кар’єра отримала новий імпульс.

Після переїзду туди, Денисова активно продовжувала свою діяльність, беручи участь у різних телевізійних проєктах та шоу. Її профіль в Instagram наповнений фотографіями та відео з професійної діяльності в країні-агресорці, що викликає обурення серед українців, які вважають її дії зрадою. Адже в час, коли країна переживає складні часи, її колишня улюблениця обирає замовчування та співпрацю з державою-нападницею.

Зараз, за останніми даними, Тетяна проживає в Німеччині у столиці федеральної землі Гессен Вісбадені, намагаючись вести своє життя якомога далі від українських проблем. Це нагадує дії інших відомих осіб, таких як Влад Яма та Олександр Кривошапко, які також обрали шлях еміграції, уникаючи відповідальності за свої дії та слова.

В житті Тетяни Денисової більше немає нічого українського. Вона повністю інтегрувалася у російське суспільство, і, судячи з її соціальних мереж, її не турбують події, що відбуваються в її колишній Батьківщині.

Звісно, вибір Тетяни — це її особиста справа, проте для багатьох її дії стали символом зради та розчарування.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.