52-річний Ектор Хіменес-Браво стане татом: суддя “МастерШеф”натякнув на поповнення і показав знімок УЗД

52-річний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво натякнув на те, що скоро стане татом. Як відомо, кулінар перебуває у стосунках з таємничою українською красунею.

Ектор Хіменес-Браво – відомий український ресторатор, кулінар та суддя “МастерШеф”. Чоловік родом з Колумбії та багато років він живе і працює в Україні і став справжнім улюбленцем публіки.

52-річний Ектор ніколи не був офіційно одружений. Йому приписували багато романів з відомими жінками та своїх обранець він ніколи не представляв публіці.

Лише у 2021 році Ектор зізнався що перебуває у стосунках з українкою. Чоловік не розкривав ім’я коханої і показував її знімки лише ті, де не видно її обличчя.

Що відомо про особисте життя Ектора Хіменеса-Браво, який старанно приховує деталі
Що відомо про особисте життя Ектора Хіменеса-Браво

Було відомо що закохані живуть разом у будинку Ектора в Ірпіні. Як звати жінку кулінара, скільки їй років та чим вона займається, колумбієць не розповідав. В інтерв’ю він наголошував лише на тому, що його жінка не дуже юна, як про це писали в Мережі, і що вона українка.

Після початку повномасштабної війни в Україні кохана Ектора виїхала зі своєю мамою у Польщу, а сам кулінар залишився в Україні. З того часу пройшло вже майже два роки. Чоловік практично не згадує про свою кохану у мережі, тому невідомо, чи змогли вони зберегти свої почуття.

Нещодавно актор сколихнув публіку загадковою публікацією в Instagram-Stories. Так, суддя “МастерШеф” опублікував фото з УЗД, де було видно плід дитини. Також чоловік написав, що нарешті “цей день настав”.

Ектор Хіменес-Браво натянув, що вперше стане татом
Ектор Хіменес-Браво натянув, що вперше стане татом

Інших пояснень від Ектора його прихильники наразі не дочекалися, тож невідомо, чи це жарт від колумбійського кулінара, чи Ектор все ж стане батьком.

Варто відзначити що суддя МастерШеф давно мріє про сім’ю та дітей. Зараз чоловік всю свою любов та увагу віддає двом маленьким песикам які живуть разом із ним.

Ектор Хіменес-Браво натянув, що вперше стане татом
Ектор Хіменес-Браво натянув, що вперше стане татом

Ектор ставиться до них як до власних дітей. Чоловік власноруч гуляє з ними, грається, купає годує і навіть купує для них маленький одяг, щоб песики взимку не замерзали. Очевидно, що чоловік відчуває батьківський потяг і хоче комусь дарувати свою увагу та ласку.

Популярне

Схожі статті

“Повернули пташенят до родинного гнізда”: Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала привезли нащадків до Києва

У лютому-березні 2022 року українці масово вивозили дітей за кордон. Вчинили так і Марічка Падалко, Оля Полякова, Джамала. Та нині передумали й повернули малечу назад.

Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Смачні та ніжні курячі котлетки з додаванням кабачку: ідеально підійдуть до гарніру на обід або вечерю

Кабачки – ідеальний продукт влітку, який можна приготувати у безлічі різних варіантів. А чи пробували ви готувати курячі котлети з кабачком? Спробуйте обов'язково цей рецепт, поки кабачки у продажі.