“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

48-річна Наталія Могилевська вбралася у спортивний лук, який щільно облягає зіркове тіло. Неозброєним оком стало видно, що співачка набрала кілька зайвих кілограмів. Напевно, трішки розслабилася в сімейному колі й дозволила собі трішки ласих шматочків понад норму.

Наталія Могилевська продемонструвала пишні форми

Артистка наділа чорні лосини, а поверх них – сірий боді. Можна чудово розгледіти всі вигини на тілі зірки. Певно, подібна картинка самій Могилевській не дуже припала до душі. Тож вирішила оголосити місяць схуднення до свого дня народження:

“Оголошую марафон “Богиня до дня народження”. Сподіваюсь, 2 серпня, я, красотка, приймаю ваші вітання”.

Наталія пообіцяла ділитися з фанами процесом скидання зайвих кіло. Запевнила, що поділиться власними знаннями з цього приводу. Навіть дасть поради, яке тренування доцільно добрати, як харчуватися і до яких аналізів вдаватися.

Донька Наталії Могилевської Софійка не відстає від матусі в активному русі

Наталія навіть публікуватиме в мережі фото власного раціону та надасть рецепти корисних страв. Звісно, без медитації не обійдеться. Знаменитість займається цим кожного дня. Радить і підписникам робити те ж саме – виділяти хоча б хвилинку на день.

Наталка й молодшу доню привчає до рухів. Раніше 4-річна Софійка ніколи не займалася спортом. Та турботлива матуся придбала ліжко зі спортивним майданчиком. Тож тепер мала й прес качає, і біцепси, й сама придумує собі нові вправи. Наталія ростить гідну зміну – буде з ким відвідувати вчителя йоги та пітніти у спортивній залі.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший у світі рецепт яблучних пиріжків без закваски у сковорідці: на вигляд як маленькі чебуреки

Цей рецепт ми підготували для тих, хто любить прості й смачні десерти. Пиріжки виходять золотистими, ароматними, а начинка з яблук тане в роті. Вони ідеально підійдуть до чаю або іншого напою.

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.