Переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик розповіла, чи збирається брати участь в шоу “Холостяк”: реакція Влада

Переможниця кулінарного проєкту "МастерШеф-13" Аліна Бурик, розповіла у своєму інтерв'ю, чи збирається підкорювати серце головного холостяка країни у наступному сезоні.

Учасниця та переможниця кулінарного проєкту “МастерШеф-13” завітала в гості до журналістки Аліни Доротюк та розповіла всі секрети телепроєкту, що відбувалось всі три місяці на знімальному майданчику та чи залишились у стосунках з учасником шоу Владом.

Ба більша, аудиторія дуже чекає участі Аліна у наступному проєкті – найромантичнішому в Україні – “Холостяк”, на який зараз активно приймають заявки щодо в участі в шоу.

У наступному сезоні головним холостяком країни стане військовий-захисник Олександр із позивним “Терен”. У цьому році вперше глядачі та майбутні учасники дізнались ім’я головного холостяка та вперше дівчата, які подають заявки на шоу – знають до кого йдуть. Як коментував ведучий шоу Григорій Решетник – у цьому році рекорд заяв від дівчат.

Тож, Аліна дала відповідь, чи збирається брати участь за змагання за серце холостяка країни.

“Нас об’єднувала кулінарія” – так коментує відносини з Владом сама Аліна та розповідає, що із самого початку хлопець їй не сподобався, але через час було цікаво проводить час разом. Переможниця зазначає, що вона очікувала міцної дружби від цих стосунків, бо чимось більшим це не могло стати.

І після того, що глядачі почали очікувати від учасників відносин, як вважає Аліна, це ще більше відштовхнуло учасників один від одного.

Переможниця "МастерШеф" Аліна Бурик розповіла, чи братиме участь у "Холостяку"
Переможниця МастерШеф Аліна Бурик розповіла, чи братиме участь у Холостяку

Тож, зараз між Аліною та Владом нічого немає, навіть дружнього спілкування. Влад прийняв позицію ігнорувати. Як розповідає сама Аліна, що навіть коли вона публікує сумісні фото з проєкту, він на це навіть не звертає уваги та пропускає.

Тому тепер Аліна впевнено може подавати заявку на участь в новому сезоні шоу “Холостяка”. На питання від журналістки, чи збирається вона подавати заявку, дівчина засміялась та відповіла:

“Всі карти одразу відкривати?”

Переможниця кулінарного шоу розповіла, що їй дуже складно дивитись потім готовий проєкт зі сторони, переживати все знову і знову та дивитись на себе збоку.

Також, Бурик розповіла, що майбутнього холостяка вона знала і раніше, вже давно була підписана на нього, трохи спілкувалась із ним і навіть читала його книгу, захоплювалась та спостерігала.

Переможниця кулінарного проєкту "МастерШеф-13" Аліна Бурик, розповіла у своєму інтерв'ю, чи збирається підкорювати серце головного холостяка країни у наступному сезоні.
Переможниця МастерШеф Аліна Бурик розповіла, чи братиме участь у Холостяку

Аліна натякнула, що не подавала заявку на участь та якби не було “МастерШефу”, вона б це зробила навіть не замислюючись. Проте, дівчина має бажання познайомитись із самим холостяком Олександром десь поза проєктом. Також, переможниця кулінарного шоу стверджує, що їй було б емоційно дуже важко витримати участь у шоу, де все побудовано на емоціях.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.