facebook

“Обіцяла влаштувати кузькіну мать”: чому Алла Пугачова недолюблювала українську діву сцени Ірину Білик

Були часи, коли Ірина Білик різко перейшла з української мови на російську та намагалася пробитися у рф. Але зірки великого масштабу з неї не вийшло. Врешті стало відомо, хто став цьому на заваді.

На початку нульових Ірина Білик була популярною співачкою на теренах України. Та, певно, цього зірці видалося замало. Вона вирішила взяти пісенним штурмом москву. Різко змінила репертуар на російськомовний – “Снег”, “Рябина”, Любовь – яд” тощо.

Іра різко потоваришувала з Філіпом Кіркоровим, сподіваючись, що він перетворить її на росіянську знаменитість, як Коля Басков зробив із Таєю Повалій. Та потім різко припинила свої вояжі до сусідньої країни.

Алла Пугачова завадила Ірині Білик просунутися в шоубізі

Спочатку навіть дозволила Філі співати “Снег” та деякі інші композиції. Що він і робить тепер, приїжджаючи в окупований Донбас. Тоді в інтерв’ю співачка відзначала, що за ротацію на московському радіо з неї зажадали 50 тисяч доларів.

Це неабияк обурило артистку, адже вона вважала, що платити мають їй, а не вона сама. Ці події давно припали пилом, і всі про це забули. Та раптом спливла правда, хто став злим генієм, не дозволивши Білик підкорити москву та околиці.

Алла Пугачова завадила Ірині Білик просунутися в шоубізі

Доволі емоційно провал української співачки на російських теренах пояснив Євген Фешак з “Люкс ФМ”. Коли співачка KOLA стала скаржитися, що на її трек в Ютубі здійснено кібератаку, і він не зайняв чільне місце в трендах, першою підтримала виконавицю саме Білик.

Ірина заявила, що подібні нападки їй доволі добре знайомі, тож закликала своїх підписників Інстаграму передивитися нову пісню артистки. Хто свого часу захейтив саму Білик? Виявляється, всім нам добре відома Алла Пугачова.

Щойно Примадонна почула в ротації пісні Білик, втямила, що отримала гідну конкурентку. До того ж, мабуть, приревнувала українку до свого благовірного. Отже, Фешак розповів деталі:

“Вона ледь не особисто зателефонувала всім керівникам медіа в москві й сказала: “Не дай Бог ви будете робити з неї зірку! Я вам влаштую – тут вона зняла тапок і почала бити по трибуні – кузькіну мать!”

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.