facebook

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Настя Каменських

Настя Каменських в райдері просить міцні напої та дзеркало в повний зріст
Настя Каменських в райдері просить міцні напої та дзеркало в повний зріст

Якщо вірити словам організаторів, райдер Насті Каменських сягає аж пʼяти сторінок. Із основного вона вимагає наявність мінеральної води, свіжих фруктів та овочів, горіхів, а також елітних алкогольних напоїв. Важливо, щоб у її гримерці було дзеркало в повний зріст, махрові рушники, серветки та відпарювач для одягу. Окрім цього, Каменських любить жувати фруктову жуйку, і тому в її райдері завжди має бути дві пачки.

Оля Полякова

Райдер Олі Полякової інколи містить неординарні запроси
Райдер Олі Полякової інколи містить неординарні запроси

Оля Полякова, відома своїм епатажем, у минулому навіть включала до свого райдера пункт про трьох білих коней, які повинні були доставити її до готелю. Звісно, що було зроблено для того, щоб перевірити уважність організаторів. Однак реальні потреби співачки значно простіші: вона бажає мати дзеркала в повний зріст, мінеральну воду та елітне рожеве шампанське. Крім цього, її райдер включає багато паперових рушників і комфортні номери в готелі для творчого колективу.

Дмитро Монатік

Концерти Дмитра Монатіка не обходяться без солодощів
Концерти Дмитра Монатіка не обходяться без солодощів

Дмитро Монатік відомий своїм творчим підходом до музики, і його райдер також має певні цікаві деталі. Окрім стандартних вимог щодо технічного забезпечення та комфорту, Монатік обов’язково вимагає наявність шоколадних яєць Kinder. Це не тільки його улюблений смаколик, але й спосіб розваги для всієї команди — вони намагаються відгадати, яка іграшка попадеться в черговому шоколадному яйці. Ця вимога з’явилася в його райдері ще в 2015 році і досі є обов’язковою.

Андрій Данилко

Вєрка Сердючка одна з найдорожчих артистів країни
Вєрка Сердючка одна з найдорожчих артистів країни

Подейкуть, що останнім часом вимоги артиста до організаторів збільшилися та інколи з ним важко співпрацювати, адже він може запросити в райдері щось неординарне. Проте зазвичай його райдер складається зі звичайних побутових речей та продуктів. Попри це Сердючка залишається однією з найдорожчих виконавиць на приватних заходах.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.

Яма зачарувався Гросу, яку побачив у
 США: неочікувана зустріч судді “Танців з зірками” та похресниці Білик

Колишній суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма на одному з заходів у Америці зустрів свою колегу, Аліну Гросу. Хореограф був зачарований виступом співачки, чим поділився в соціальних мережах.