facebook

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

Дружина переможця “Голосу країни 10” Романа Сасанчина від своїх підписників нічого не приховує. Так, в Інстаграм-сторіз поділилася чималою проблемою та попросила допомоги в її вирішення.

Іванна Сасанчин почала втрачати волосся

Іванна розповіла, що страждає на алопецію і взагалі боїться облисіти, адже на шкірі голови вже з’явилися невеличкі проміжки без волосся. Поки що все не дуже критично, але далі може бути гірше:

“Я лисою бути не хочу – треба щось робити!”

Коли Іванна миється у ванній і бачить, скільки волосся втрачає щоразу, то на душі стає дуже кепсько. Свою реакцію на подібне дівчина описала так:

“Руки опускаються й дикий істеричний плач”.

Сасанчина попросила тих, хто має подібну проблему, поділитися, як бореться з випадінням волосся. Схоже, Іванні запропонували скористатися одним дуже крутим шампунем, але дівчина має з приводу його ефективності іншу думку:

“Нічого не допомагає – ні олійки, ні маски! Взагалі нічого!”

Іванна почала користуватися засобом проти випадіння волосся, але воно стало електризуватися. До того ж волосся дівчини почало частіше жирнішати. Якщо раніше дружина співака мила волосся раз на 2 дні, то тепер доводиться це робити через день.

Іванна Сасанчин почала втрачати волосся

Попервах цей шампунь Іванні навіть сподобався, та за тиждень виникла лупа, а потім почала свербіти шкіра голови. Спочатку здавалося, що все настільки гарно, що не потрібно навіть використовувати маску для волосся.

Але згодом з’явилися зовсім інші проблеми – вогнища алопеції по всій голові. Тож тепер доведеться звертатися до трихолога. Подібне зазвичай трапляється з людьми, які мають автоімунні захворювання, дійшла висновку Іванна Сасанчин.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.

Яма зачарувався Гросу, яку побачив у
 США: неочікувана зустріч судді “Танців з зірками” та похресниці Білик

Колишній суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма на одному з заходів у Америці зустрів свою колегу, Аліну Гросу. Хореограф був зачарований виступом співачки, чим поділився в соціальних мережах.