Сестра Софії Ротару розповіла, де перебуває легенда української сцени: не просто так зникла з шоу-бізнесу

Де зараз Софія Ротару, чи спілкується вона зі своїми рідними, чим зараз займається – розповіла молодша сестра Ауріка у своєму інтерв'ю: "Здорова. Все добре".

Співачка Ауріка Ротару, сестра легендарної артистки Софії дала інтерв’ю та розповіла, чи спілкується зараз зі своєю старшою сестрою, як вона та чим займається.

Ауріка коментує, що для неї дуже важливі сімейні традиції, які передавали для них батьки і що завжди головною традицією родини було зібратися за одним великим столом.

Великдень – велике сімейне свято, Ауріка зустрічала у колі доньки, онуків, зятя.

Сестра Зіна, у якої атрофія зорового нерва через те, що перехворіла в дитинстві страшною хворобою тиф, проживає і досі в Молдові. Співачка зазначає, що вони бачаться регулярно, останнім разом – рік тому. На ювілей 80-річчя до старшої сестри в Кишинів приїхали дві молодші – Лідія та Ауріка. У столиці Молдови залишилась лише сестра та двоюрідний брат зі своєю сім’єю, як розповідає Ауріка.

Сестра Софії Ротару розповіла, де зараз перебуває зірка
Сестра Софії Ротару розповіла, де зараз перебуває зірка

Також молодша сестра Софії розповіла про маєток, який залишився у Криму – Вілла Софія, що особисто Ауріка не з’являлась в ньому з 2012 року і під час війни ніхто з родини до нього не приїжджав.

На питання, чи підтримують зараз спілкування з Софією, сестра Ауріка відповідає – так, але відмовляється говорити на тему сестри.

“Вона здорова, у неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду”

На початку повномасштабної війни син та онук Софії Ротару мали спробу втекти за кордон, і начебто їм це вдалось. Зять Ауріки перебуває в Україні та вона ставиться до чоловіків, які намагаються втекти з обох боків.

Раніше повідомляли, що велика артистка Софія Ротару перебуває у київській області, у своєму маєтку разом зі своїм сином. Але чому співачка ніяк не коментує жодну подію та не закликає у своїх соцмережах світ, аби побачили це за кордоном – не коментують та не розповідають.

Українці обурені тим, що людина, яка є прикладом, її пісні стали легендарними, вона все життя співає про Україну, проте не коментує всі події ніяк.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.