Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері: “Хоче бути як усі”

Відомий боксер Володимир Кличко, який являється батьком-одинаком, ретельно приховує свою доньку від публіки. Втім, матір дівчинки у своїх інтерв'ю багато говорить про Кайю-Євдокію.

Боксер Володимир Кличко довгий час будував стосунки з відомою американською акторкою Гайден Панеттьєрі. Вони були заручені та до весілля так і не дійшло.

У 2014 році Володимир і Гайден стали батьками. У них народилася дівчинка, яку вони назвали красивим подвійним іменем Кайя-Євдокія. Саме після народження дитини у пари почалися проблеми. Гайден зіштовхнулася з післяпологовою депресію, а згодом вона почала зловживати алкоголем. Все дійшло до того, що акторка цілий рік провела у реабілітаційному центрі, щоб подолати залежність.

Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері

Панеттьєрі не бачила себе у ролі матері. Вона хотіла розвивати свою кар’єру і мати яскраве та активне життя. Врешті, у 2018 році Володимир і Гайден розійшлися. Колишні вирішили залишити доньку жити саме з батьком. Панеттьєрі зовсім не була проти того, аби її донька жила з батьком. Жінка розуміла, що Володимир попіклується про Кайю-Євдокію краще, ніж вона.

Після розлучення з Панеттьєрі Володимир Кличко разом з донькою повернувся в Україну, де і вирішив будувати своє подальше життя. Чоловік приховує дівчинку від публіки і преси. Так, в Мережі є фото Кайї-Євдокії лише 3-річної давнини, а свіжих світлин немає. Також Кличко і не розповідає про доньку в інтерв’ю.

Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері
Як виглядає і чим живе 9-річна донька Володимира Кличка, яка росте без матері

А ось матір дівчинки, хоч і живе від доньки за багато тисяч кілометрів, сміливо говорить про дівчинку у своїх інтерв’ю. Так, в одному з останніх інтерв’ю акторка розповіла, чим захоплюється її донька, та який вона має характер. За словами Гайден, дівчинка не унаслідувала від неї акторський талант.

Я дивлюся на неї, це не її. Вона не любить виступи

, – розповіла Гайден.

Дівчинка захоплюється спортом і дуже любить коней. 9-річна Кайя-Євдокія займається плаванням та верховою їздою.

Крім того, за словами Панеттьєрі, її донька не хоче виділятися від своїх ровесників і не хоче відчувати до себе особливого ставлення.

 Її бажанням, щоб до неї ставилися як до всіх інших дітей з простих сімей

, – розповіла Панеттьєрі.

Популярне

Схожі статті

Їхній сміливості можна позаздрити: Монатік, Козловський, Добринін, Горбунов власноруч перерізали пуповину

Жінка готується стати мамою протягом 9 місяців. Майбутній татусь вирішує сам, чи бути присутнім під час народження нащадка. Серед знаменитостей чимало сміливців, які пристають на партнерські пологи.

Вони як Інь та Янь: рідна сестра-блондинка Софії Ротару – повна її копія, і теж співає. Вгадайте, хто є хто

Софія та Ауріка Ротару мають чимало спільних рис і не лише зовнішніх. Долі у рідних сестер теж схожі – покохали один раз на все життя, але нині перебувають на самоті.

Не змогла стати як матір: як склалося життя доньки Наталії Сумської, яка не виправдала очікувань багатьох

Перший шлюб у Наталії Сумської вийшов невдалим. Пара розлучилася. Від тих стосунків залишилася донька Дарина Мамай-Сумська, яка мала всі шанси перевершити славою матір. Але не склалося…